facebook

Maatschappijpenning voor scheidend STS-voorzitter Dicker

Webredactie
1 minuut
Maatschappijpenning voor Gertjan Dicker
Gertjan Dicker heeft de Maatschappijpenning ontvangen bij zijn afscheid als voorzitter van de Sectie Tandartsspecialisten van de KNMT. Dicker wordt opgevolgd door Eelco Bergsma.

Maandag 21 juni heeft bestuurslid en kaakchirurg Gertjan Dicker de Maatschappijpenning van de KNMT ontvangen tijdens de Algemene Sectie Vergadering (ASV) van de tandartsspecialisten.

Dicker ontving de Maatschappijpenning voor zijn buitengewone inzet voor de vereniging de afgelopen decennia. Hij was de laatste 6 jaar niet alleen voorzitter van de specialistensectie maar had ook een belangrijke rol als adviseur van het bestuur bij de vernieuwing van de vereniging ('KNMT 2.0'), met onder andere de komst van de ledenraad. Meer recent was hij betrokken bij de fusie van de KNMT en de ANT.

Namens het bestuur sprak voorzitter Wolter Brands een dankwoord tot de scheidend voorzitter van de Sectie Tandartsspecialisten en reikte de penning uit.

Eelco Bergsma nieuwe voorzitter STS

Eelco Bergsma benoemd tot voorzitter Sectie Tandartsspecialisten

Tijdens de ASV is Eelco Bergsma benoemd als nieuwe voorzitter van de STS. Hij zal zich de komende jaren inzetten voor het vakgebied en de belangen van de mka-chirurgen en orthodontisten.

Wisseling van de wacht in orthodontistencommissie

Bij de Begeleidingscommissie Orthodontie (BCO) was ook een aantal wisselingen van de wacht te noteren. Ronald Jonkman en René Noverraz namen afscheid van de commissie van orthodontisten. Zij worden opgevolgd door Olivier de Waard en Patricia Wering.

Tandartsspecialisten in de KNMT