IQual

IQual is door de KNMT gefaciliteerde, door de deelnemers zelf vrij in te vullen, intercollegiale vorm van overleg. Meld u aan voor IQual, en werk samen met collega's aan inspirerende thema's binnen de tandheelkunde. IQual levert u KRT-punten op, tot 20 punten per jaar.

Nieuw themaprogramma: Patiëntveiligheid

Het is u vast wel eens overkomen: een patiënt maakt een onverwachte beweging waardoor u (bijna) met de boor de mondbodem raakt. Dit is een voorbeeld van een incident die regelmatig voorkomt in de dagelijkse praktijk. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Kom naar de regiobijeenkomst over dit nieuwe thema en hoor wat het goed analyseren van incidenten kan brengen voor u en uw team. 

Naar het themaprogramma Patiëntveiligheid

Themaprogramma Acute zorg

Met welke vragen kom je snel tot de kern van het probleem bij een pijnklacht zodat je kunt inschatten of een patiënt direct geholpen moet worden? Met het IQual-themaprogramma Acute zorg leer je de juiste vragen te stellen en zo te bepalen of snel handelen nodig is. Dit programma is speciaal voor startende tandartsen die nog niet (zo lang) zelf verantwoordelijk zijn voor acute zorg, maar is zeker ook interessant voor tandartsen die graag meer handvatten willen om goed te beoordelen of een patiënt snel gezien moet worden én voor studenten die op het punt staan om te starten als tandarts.

Naar het themaprogramma Acute zorg 

Alle tandartsen welkom bij IQual

Alle tandartsen, dus ook tandartsen die geen lid zijn van de KNMT, kunnen zich aansluiten bij een IQual-groep. Vragen over IQual? Neem contact op met het IQual-secretariaat.

Direct aanmelden voor IQual

Deelnemers over IQual

Deze inhoud is geblokkeerd door uw cookie voorkeuren.

 

Vind een IQual groep

Wilt u in een IQual groep met collega's van ongeveer dezelfde leeftijd? Of zoekt u een mix van personen? IQual past altijd bij u. De KNMT zet zich in om een passende IQual-groep voor u te vinden.

Kijk of er een bestaande IQual-groep is die bij u past

IQual-visitatie

Met IQual-visitatie kunnen leden van IQual-groepen elkaars praktijken visiteren.

Lees meer over deze visitatie

Deelnemen aan IQual?

U kiest of wij zoeken een IQual-groep die bij u past: een bestaande groep, of een groep die u start met collega's. Eenmaal lid bent u verzekerd van goed georganiseerde kennisdeling tussen collega's, in vertrouwen en met openheid.

Nieuw format verslag

Om aan het KRT te kunnen verantwoorden dat u terecht punten ontvangt voor uw bijeenkomsten, vragen wij u om uw verslag te maken volgens een vast format.

Ga naar het vereenvoudigde format

Studiegroepen voor tandartsen

"IQual is een prettige, laagdrempelige, ontspannen, kleinschalige manier om met collega’s te overleggen. Het is voor iedereen geschikt, zowel voor net afgestudeerden als collega’s met veel ervaring. Zij delen hun kennis en breiden deze samen uit."

– Daphne Sloots, tandarts in Helvoirt

Contact

  • Heeft u vragen over IQual?
  • Wilt u zich aanmelden?
  • Zoekt u een IQual-groep in uw regio?

Het secretariaat van IQual geeft u graag meer informatie.

Mail het IQual-secretariaat

Ook helpen zij u om een IQual-groep te vinden die bij u past.

Klachtenregeling IQual