Filters

Deelnemen aan IQual?

IQual is een door de KNMT gefaciliteerde, door de deelnemers zelf vrij in te vullen, intercollegiale vorm van overleg. Meld u aan voor IQual, zodat u samen met collega's kunt werken aan inspirerende thema's binnen de tandheelkunde. Deelname aan IQual levert u KRT-punten op.

Voordelen

  • U kiest of wij zoeken een IQual-groep die bij u past: dat kan een bestaande groep zijn, of u richt zelf (met collega's) een groep op.
  • Eenmaal lid bent u verzekerd van goed georganiseerde kennisdeling tussen collega's, in een omgeving waarin vertrouwen en openheid centraal staan.
  • De KNMT faciliteert haar IQual-groepen met actuele thema's uit verschillende disciplines uit de tandheelkunde.
  • U bepaalt met uw IQual-groep welke stof, in welke leervorm, op welk moment het beste bij een IQual-overleg past.
  • U kunt daarbij kiezen uit materiaal van de KNMT (studiepakketten of bijvoorbeeld een bordspel) of zelf uw thema uitwerken met het IQual-basisprogramma.

U kunt zich zowel individueel als in groepsverband aanmelden voor IQual. In het eerste geval brengen wij u in contact met collega’s bij u in de regio, die nog deelnemers zoeken voor hun IQual-groep, of die graag een nieuwe groep willen starten. Als u zich voor een nieuwe groep aanmeldt en deze nieuwe groep is samengesteld, krijgt u een uitnodiging voor een starttraining.

Kosten

De kosten voor deelname aan IQual zijn € 225 per jaar. KNMT leden betalen minder, namelijk € 155 per jaar.
Niet KNMT-leden die per 1 januari van het volgende jaar alsnog lid worden van de KNMT, ontvangen het verschil van € 70 retour. 

Vragen of aanmelden

Heeft u vragen over IQual? Neem dan contact op met het IQual-secretariaat.

Aanmelden voor IQual

Vind een IQual groep

Wilt u in een IQual groep met collega's van ongeveer dezelfde leeftijd? Of zoekt u een mix van personen? IQual past altijd bij u. De KNMT zet zich in om samen met u  een passende IQual-groep voor u te vinden. Wij stellen u een groep voor, u gaat dan een keer kijken en besluit daarna of de groep bij u past. Mocht dat niet zo zijn, dan zoeken wij verder voor u.

 

Tags IQual