Deelnemen aan IQual?

IQual is een door de KNMT gefaciliteerde, door de deelnemers zelf vrij in te vullen, intercollegiale vorm van overleg. Meld u aan voor IQual, zodat u samen met collega's kunt werken aan inspirerende thema's binnen de tandheelkunde. Deelname aan IQual levert u KRT-punten op.

Voordelen

  • U kiest of wij zoeken een IQual-groep die bij u past: dat kan een bestaande groep zijn, of u richt zelf (met collega's) een groep op.
  • Eenmaal lid bent u verzekerd van goed georganiseerde kennisdeling tussen collega's, in een omgeving waarin vertrouwen en openheid centraal staan.
  • De KNMT faciliteert haar IQual-groepen met actuele thema's uit verschillende disciplines uit de tandheelkunde.
  • U bepaalt met uw IQual-groep welke stof, in welke leervorm, op welk moment het beste bij een IQual-overleg past.
  • U kunt daarbij kiezen uit materiaal van de KNMT (studiepakketten of bijvoorbeeld een bordspel) of zelf uw thema uitwerken met het IQual-basisprogramma.

U kunt zich zowel individueel als in groepsverband aanmelden voor IQual. In het eerste geval brengen wij u in contact met collega’s bij u in de regio, die nog deelnemers zoeken voor hun IQual-groep, of die graag een nieuwe groep willen starten. Als u zich voor een nieuwe groep aanmeldt en deze nieuwe groep is samengesteld, krijgt u een uitnodiging voor een starttraining.

Kosten

In het eerste jaar betaalt u € 335 voor deelname. Dit is inclusief een starttraining. Daarna betaalt u € 155 per jaar.

Vragen of aanmelden

Heeft u vragen over IQual? Of wilt u zich aanmelden voor een IQual-groep in uw regio? Neem dan contact op met het IQual-secretariaat.

Vind een IQual groep

Wilt u in een IQual groep met collega's van ongeveer dezelfde leeftijd? Of zoekt u een mix van personen? IQual past altijd bij u. De KNMT zet zich in om een passende IQual-groep voor u te vinden.
Kijk of er een bestaande IQual-groep is die bij u past:

Oproep van IQual groep uit het midden van het land
  • Samenstelling: man en vrouw, van alle leeftijden, bevlogen tandartsen met hart voor het vak, gemotiveerd vanuit idealisme, maar ook realistisch in de praktijkvoering.
  • Volgen soms de IQual thema's maar kiezen ook eigen onderwerpen, in 2017 IQual visitaties gedaan.
  • Weten elkaar ook te vinden met uiteenlopende vragen over praktijkvoering, personeel en vakinhoudelijke vragen.
  • We komen gemiddeld 1 keer in de 2 maanden bij elkaar, iedere keer bij een van de leden, thuis of in de praktijk.
We hebben plaats voor 1 of 2 nieuwe leden vanwege pensionering van enkele leden. Interesse? Mail het IQual-secretariaat voor contactgegevens.
Tags IQual