Najaarsprogramma 2017 ‘Weet u welke medicijnen uw patiënt gebruikt?’

In het najaar 2017 is er het IQual-programma: ‘Weet u welke medicijnen uw patiënt gebruikt?’ Medicijngebruik door uw patiënt heeft effect op zijn mondgezondheid en kan invloed hebben op uw behandeling.

In het nieuwe IQual-programma kijken we hoe u erachter komt wat uw patiënt precies gebruikt, hoe u medicijnen herkent en welke stofnamen voor u van belang zijn. Daarnaast onderzoekt u met uw IQual-groep bij wie u terecht kunt met vragen over het medicijngebruik van uw patiënt. U maakt (hernieuwde) kennis met richtlijnen rond medicijngebruik en u kunt de aanbevelingen daaruit toepassen.  In de richtlijnen wordt ook gesproken over de samenwerking met uw collega's in de eerste lijn, zoals huisartsen, apothekers en trombosediensten. U gaat met uw groep aan de slag om deze samenwerking vorm te geven.

Sprekers

Denise van Diermen van ACTA heeft voor u een interessant studiepakket samengesteld en verzorgt samen met haar collega's de regionale lezingen.

Data en locaties

dinsdag 24 oktober

Roermond
Oranjerie
maandag 30 oktober
Rotterdam
Best Western
woensdag 1 november
Zwolle
Van der Valk
maandag 6 november
Amsterdam Airport
Novotel
dinsdag 7 november
Utrecht
Schola Medica
woensdag 8 november
Arnhem
PapendalProgramma

18.00 uur Broodjesbuffet
19.00 uur Start presentatie
20.00 uur Pauze
20.30 uur Vervolg presentatie
21.15 uur Einde, mogelijkheid tot napraten in de bar Meld u aan

 

 

Studiepakket

 

Bij dit programma hoort een digitaal studiepakket. Het studiepakket bevat opdrachten en achtergrondinformatie waarmee u met uw groep aan de slag kunt.

Medio oktober kunt u het studiepakket hier downloaden.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.