Pensioen, wat moet je ervoor doen?!

De AOW-leeftijd werd geleidelijk verhoogd naar 67 jaar. Wat betekent dat voor uw inkomen op pensioengerechtigde leeftijd? En hoe zit dat met nabestaanden pensioen? Al met al complexe materie die grote invloed heeft op de opbouw van uw pensioen. Tijdens deze bijeenkomst worden alle mogelijkheden besproken om pensioen op te bouwen en komen daarbij de (fiscale) aandachtspunten aan de orde. Bent u werkgever, werknemer of zzp’er in de tandheelkunde dan is deze workshop echt iets voor u. 

Deze cursus is voornamelijk van toepassing op tandartsen die pensioen aan het opbouwen zijn of die willen gaan opbouwen.

Kosten en data

Deze cursus is voor KNMT-leden gratis, dankzij de sponsoring van Meeùs.

  • Niet KNMT-leden €145,-

Meer informatie: Neem contact op via academy@knmt.nl of 030 - 60 76 370

Woe 7 november 19.00 - 21.30 uur Van der Valk Nijmegen Meld u hier aan

Cursusleider

De cursus wordt gegeven door Peter Nederstigt van Meeùs. Hij houdt zich sinds 2006 bezig met het adviseren van de DGA en zijn pensioentoezegging. Omdat er sinds 2004 veel ingrijpende wetswijzigingen hebben plaatsgevonden op het gebied van pensioen heeft hij zich hierin gespecialiseerd.
Inmiddels is Peter sinds 2005 Gevolmachtigd Agent en met het behalen van WFT Pensioen ook specialist in Pensioen- en levensverzekeringen.