Filters

Training 'Team op sterkte'

Met deze training komt uw team weer op sterkte vanuit de kwaliteiten van uw team. Daarnaast is het een ‘leuke’ ochtend of middag waarbij de positieve kanten van het werk in het algemeen en het samenwerken met patiënt en team centraal staan.  Steeds meer tandartsenpraktijken groeien. Goede onderlinge samenwerking waarbij behandelaars met het hele team de verschillende taken uitvoeren is van groot belang voor een effectieve praktijkvoering.  Vanwege grote verschillen in de mate waarin de patiënt zelf bijdraagt aan de kosten van de behandeling is communicatie van groot belang. De patiënt is tevens klant en maakt bewust keuzes aan de hand van opties die er worden aangereikt.    

De training Team op Sterkte heeft als doel een klantgerichte effectieve communicatie waarbij patiënt en team centraal staan. 

             

Keuze uit 5 trainingen

Elke tandartsenpraktijk is uniek met betrekking tot de missie, visie, doelstellingen, actualiteit en teamsamenstelling. Vandaar dat u kunt kiezen uit 5 verschillende thema’s die worden aangeboden als losse trainingen van 1 dagdeel, zie programma. (pdf)
Voor wie?! KNMT-leden en het praktijkteam.

Investering per training van 3,5 uur

Uw investering is afhankelijk van het aantal deelnemers.

  • 2 t/m 5 deelnemers: totaal € 1.450,00
  • 6 t/m 12 deelnemers: totaal € 1.875,00
  • 12 t/m 24 deelnemers: totaal € 2.450,00

Scholingspunten bij het KRT, de training is geaccrediteerd.

Locatie en data

De training wordt gegeven bij u in de praktijk of in de buurt van uw praktijk. De locatie dient te beschikken over daglicht, opstelling in U-vorm met losse tafels, beamer, projectiescherm, losse flip-over.
Trainingsdata worden in overleg afgesproken. Voor trainingen in de avonduren of in het weekend kan een offerte uitgebracht worden.  De training ‘Team op sterkte’ varieert naar keuze van 1 tot 5 dagdelen. 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via academy@knmt.nl. Voor meer informatie kan de KNMT-Academy (T. 030 - 60 76 370) u in contact brengen met de trainer.
Referenties over deze training kunnen worden opgevraagd bij de KNMT Academy.

Trainer

Annick van der Staay werkt met plezier als Teamtrainer, Coach en Mediator. Zij heeft uiteenlopende opdrachtgevers in zowel de zorgsector als het bedrijfsleven.