Maak kennis met IQual

IQual is een door de KNMT gefaciliteerde, door de deelnemers zelf vrij in te vullen, intercollegiale vorm van overleg. Meld u aan voor IQual, zodat u samen met collega's kunt werken aan inspirerende thema's binnen de tandheelkunde. Deelname aan IQual levert u KRT-punten op.

Voordelen

  • U kiest een IQual-groep die bij u past: dat kan een bestaande groep zijn, of u richt zelf een groep op.
  • Eenmaal lid bent u verzekerd van goed georganiseerde kennisdeling tussen collega's, in een omgeving waarin vertrouwen en openheid centraal staan.
  • De KNMT faciliteert haar IQual-groepen met actuele thema's uit verschillende disciplines uit de tandheelkunde.
  • U bepaalt met uw IQual-groep welke stof, in welke leervorm, op welk moment het beste bij een IQual-overleg past.
  • U kunt daarbij kiezen uit materiaal van de KNMT (studiepakketten of bijvoorbeeld een bordspel) of zelf uw thema uitwerken met het IQual-basisprogramma.

     

Nieuw format verslag

Om aan het KRT te kunnen verantwoorden dat u terecht punten ontvangt voor uw bijeenkomsten, vragen wij u om uw verslag te maken volgens bijgevoegd format. De begeleidingscommissie gaat incidenteel verslagen van groepen bekijken op inhoud. Mochten wij vragen hebben over een verslag, dan nemen wij met u contact op. Het format verslag hebben we vereenvoudigd.

Format verslag (doc)

Najaarsprogramma 2017: Weet u welke medicijnen uw patiënt gebruikt?

Medicijngebruik door uw patiënt heeft effect op zijn mondgezondheid en kan invloed hebben op uw behandeling. In het nieuwe IQual-programma kijken we hoe u erachter komt wat uw patiënt precies gebruikt, hoe u medicijnen herkent en welke stofnamen voor u van belang zijn. Daarnaast onderzoekt u met uw IQual-groep bij wie u terecht kunt met vragen over het medicijngebruik van uw patiënt. Meer informatie en aanmelden

Handleiding Medicatie (pdf)

Studiepakket Medicatie (pdf)

Kosten

In het eerste jaar betaalt u € 335 voor deelname. Dit is inclusief een starttraining. Daarna betaalt u € 155 per jaar.

Vragen? Aanmelden?

Heeft u vragen over IQual? Of wilt u zich aanmelden voor een IQual-groep in uw regio? Neem dan contact op met het IQual-secretariaat. U kunt bij hen ook terecht voor meer informatie of het vinden van een IQual-groep die bij u past.

Meer informatie

Blader door de IQual-folder

IQual najaarsprogramma: Weet u welke medicijnen uw patiënt gebruikt?