Filters

Managen van gedoe

Data & locaties

Dit onderwerp zal volgend jaar weer op de agenda komen te staan. Wilt u als eerste nieuwe data ontvangen en kans krijgen om in te schrijven? Mail dan uw gegevens met voorkeursregio naar academy@knmt.nl

Inhoud

De praktijk goed organiseren is in deze tijd van veranderingen een vak op zich. Het kan ervaren worden als een enorm ‘gedoe’ om de praktijk telkens weer bij te sturen. Behalve moeite gaat er ook veel tijd inzitten en het is een onderdeel waar niet iedereen zomaar warm voor loopt. U krijgt dat vak er gratis bij... De gevolgen van een slecht georganiseerde praktijk en de frustraties die daarbij horen kennen de meesten: afspraken die niet goed worden nagekomen, oeverloze vergaderingen, te laat komen… Daarom erkent men over het algemeen de meerwaarde van een goed georganiseerde praktijk, het levert niet alleen minder frustraties en dus meer werkplezier op maar veelal ook tijdwinst. Tijd die weer gebruikt kan worden aan datgene waar het allemaal om draait, namelijk een kwalitatief goede zorg.
 
 
In deze interactieve lezing gaan we het hebben over deze processen en de wetmatigheid van het onderwerp.
Vroeger: recht van de sterkste, de hiërarchie bepaalde, vandaag de dag: meer onderhandelen, er samen uit willen komen.
Breed: het gaat over delegeren, taakverdelen, samenwerkingspatronen, vergaderen, aanspreken, conflicten, onderhandelen maar ook het managen van je eigen tijd.
Niet alles zal aan bod komen maar het blijkt vaak mogelijk er maatwerk van te maken door aan te sluiten bij vraagstukken. 
 

Cursusleider

Ina Giesen geeft lezingen en trainingen aan maatschappen/vakgroepen binnen de zorg op het gebied van samenwerking & communicatie. Ze sluit aan bij vraagstukken,  geeft constructieve feedback en heldere handvatten. Ze staat  bekend om haar enthousiasme en pragmatiek. 

Kosten

KNMT-leden
Medewerker uit de praktijk* van KNMT-lid

€ 50,-
€ 50,-
Niet KNMT-leden
Medewerker uit de praktijk* van niet KNMT-lid

€ 145,-
€ 145,- 

* Medewerker uit de praktijk: praktijkmanager, mondhygiënist en preventie-, balie-, tandarts- assistent.

 

Meer informatie: Neem contact op via academy@knmt.nl of 030 - 60 76 370