Filters

Hoe staat het met het rendement van uw praktijk?

Data & locaties

Donderdag 31 oktober 2019 - 14.00 t/m 21.30 uur* - KNMT Utrecht - Meld u hier aan

*= inclusief avondmaaltijd.

Inhoud

Vraagt u zich weleens af hoe het is gesteld met de conditie van uw praktijk? En krijgt u antwoord op deze vraag? Hoe doet u het ten opzichte van uw collega? Is er ruimte voor verbetering? Veel tandartsen vragen zich dat met enige regelmaat af, zeker als de jaarlijkse bespreking met de accountant plaatsvindt. Helaas krijgt u vaak niet of niet volledig antwoord op uw vragen. Hebt u de ambitie om zelf een antwoord op deze vragen te kunnen geven, dan is deze cursus een absolute must!

Welke tools hebt u nodig om deze ambitie waar te maken?

  • Maak de kosten van uw praktijk inzichtelijk, dit kan met behulp van het verbeterde KNMT praktijkkostenmodel.
  • Vertaal de uitkomsten van deze inventarisatie naar een praktijkanalyse.
  • Kijk naar wat binnen uw praktijk de verbeterpunten zijn in de agendaplanning.
  • Breng het geheel van deze bevindingen samen in een businesscase, waarbij het leiderschap voldoende ruimte krijgt. U moet het eindelijk doen!

Voorbereiding
Om heel gericht te werk te kunnen gaan, krijgt u vooraf een informatiemap toegezonden. Om het maximale uit deze cursus te halen, vragen we u om thuis zaken voor te bereiden. De cursus wordt afgerond met een casus waarbij de behandelde materie op een praktische wijze kan worden toegepast. 

Het gehele programma treft u hier (pdf). De cursus is bedoeld voor praktijkhouders en praktijkmanagers in de tandartsenpraktijk. Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers.

Cursusleider

Deze cursus wordt gegeven door Alexander Tolmeijer en Richard Mastwijk. Beide sprekers hebben in de praktijk een ruime ervaring opgebouwd bij het ondersteunen van tandartspraktijken op de te behandelen onderwerpen en kijken uit naar de interactieve sessie. 

Alexander Tolmeijer studeerde tandheelkunde en rechten. Naast praktiserend tandarts is hij ondernemer en oprichter van onder andere Medisch Ondernemen. Hij was penningmeester/vice voorzitter van de KNMT en penningmeester van de VvAA. Momenteel heeft hij zitting in de werkgroep E-Health van de Europese tandartsenorganisatie CED en is hij penningmeester van het NTvT. Hij is medeoprichter van Dentiva, de praktijkmanagement consultants voor de mondzorg.

Richard Mastwijk (1959), consultant en partner bij Van Helder Accountancy, is vanaf 1978 werkzaam als adviseur in de gezondheidsmarkt. Eerst als belastingadviseur bij Coopers & Lybrand (rechtsvoorganger van het huidige PWC) en daarna als financieel adviseur en partner van Kuijkhoven Adviesgroep. Daarna is hij verbonden geweest aan Barneveld Schevers (later VVAA) als senior consultant. In die rol heeft hij zich toegelegd op meer complexe vraagstukken binnen de zorg, publiceert hij in diverse bladen en verzorgt lezingen. Daarnaast geeft hij cursussen en voorlichting over ondernemerschap.

Kosten

KNMT-leden

€ 399,-
Niet KNMT-leden

€ 799,-

Inclusief: koffie, thee, water, koeken en een avondmaaltijd.

Meer informatie: Neem contact op via academy@knmt.nl of 030 - 60 76 370