Filters

Samenwerken in een maatschap

Data & locaties

Donderdag 7 november 2019 - 19.00 t/m 21.30 uur - Carlton President Utrecht - Meld u hier aan

Een uur voorafgaand aan de cursus staat er broodbuffet klaar. U kunt zich hiervoor kosteloos aanmelden op het inschrijfformulier.

Inhoud

Samen een praktijk uitoefenen. Samen de taken delen die horen bij het managen van de praktijk. Samen besluiten nemen over investeringen, personeel en het verdelen van opbrengsten en kosten. Om comfortabel en duurzaam met elkaar samen te werken is het belangrijk om elkaar te kennen en om afspraken te maken, te evalueren en bij te stellen. Daarmee bepaalt u de functie  van de samenwerking en de functie is bepalend voor de vorm.

Wat is passend?

  • Een stille maatschap met ieder een eigen afgezonderde praktijk in één pand?
  • Een ongescheiden praktijk onder een gezamenlijke naam?
  • Als volle maatschap?
  • Of toch liever een BV, coöperatie of LLP?

In deze bijeenkomst praten Astrid Kraag en Harry Korver u bij over het voorbereiden en onderhouden van een samenwerking en leiden wij u langs de verschillende samenwerkingsvormen.

Geschikt voor collega’s die willen gaan samenwerken en voor hen die dat al jaren doen!

Cursusleider

Harry Korver studeerde fiscale economie aan de HEAO Arnhem. Hij is sinds 2002 werkzaam bij de KNMT als senior praktijkadviseur en produktontwikkelaar, over de volle breedte van de zelfstandige uitoefening van het beroep. Speciale aandachtsgebieden zijn vormen van samenwerking, het werken als tandarts(specialist)-zonder zelfstandige praktijk alsmede praktijkopvolging en -overname.

Astrid Kraag is sinds 1 oktober 2016 zelfstandig MfN Registermediator en advocaat. In beide rollen gaat ze graag oplossingsgericht aan de slag. Astrid Kraag: ''Het is namelijk mijn veronderstelling dat je zo snel mogelijk uit een conflictsituatie wilt komen, om weer zelf keuzes te kunnen maken en beslissingen te kunnen nemen. Het is mijn drijfveer om je andere perspectieven te tonen en daarmee ruimte te creëren.''
 

Kosten

KNMT-leden
Medewerker uit de praktijk* van KNMT-lid

€ 50,-
€ 50,-
Niet KNMT-leden
Medewerker uit de praktijk* van niet KNMT-lid

€ 145,-
€ 145,- 

* Medewerker uit de praktijk: praktijkmanager, mondhygiënist en preventie-, balie-, tandarts- assistent.

 

Meer informatie: Neem contact op via academy@knmt.nl of 030 - 60 76 370