Brand, een patiënt met een hartstilstand of een bommelding. Het kan ook in uw praktijk voorkomen.

Hiervoor heeft de KNMT samen met Crisicom een training samengesteld speciaal voor de tandheelkundige praktijk: tandarts(-specialist)en en medewerkers uit de praktijk. De training Bedrijfshulpverlening (bhv) is aangepast op de situatie in de tandheelkundige praktijk. Voorafgaand aan de training doorloopt u de e-learning met daarin de relevante achtergrondinformatie, voor zowel de reanimatie als de brandbestrijding. Door de voorbereiding middels e-learning is deze bhv-training beperkt tot 1 dag. Normaal duurt een basis bhv-training 2 dagen. De KNMT en Crisicom bieden ook een nascholingscursus en een calamiteitenworkshops.

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Beoordelen van stoornissen in de vitale functies
  • Toepassen van de basale reanimatie en AED
  • Herkennen en behandelen van overige ziektebeelden/reacties
  • Herkennen en veilig benaderen van een beginnende brand
  • Verrichten van een bluspoging met een beschikbaar blusmiddelen

Inschrijven

U kunt zich aanmelden voor een basiscursus bedrijfshulpverlening bij onze partner Crisicom. Na het registreren op de website van Crisicom krijgt u exclusief toegang tot alle geplande bhv-cursussen die specifiek voor KNMT-leden zijn. Via Crisicom heeft u dan een eigen account waarop u ook uw teamleden in kunt schrijven en mee kunt nemen in het aanmelden. Ook krijgt u automatische herinneringen om deel te nemen aan nascholingscursussen.

Nieuw bij Crisicom? Informatie en aanmelden voor KNMT-leden

Bekend bij Crisicom? Log in op MijnCrisicom

Kosten

€ 272,- (inclusief e-learning, exclusief BTW) per deelnemer.*

*Het tarief voor niet KNMT-leden bedraagt € 329,- exclusief BTW per deelnemer

KRT-punten

De cursus is gewaardeerd met 6 KRT-punten voor tandartsen. Na afronding van de training ontvangt u het officiële certificaat van bedrijfshulpverlener. Hiermee voldoet u als praktijkhouder direct aan de wettelijke verplichting om een bedrijfshulpverlener in uw praktijk te hebben.

Heeft u een groep van minimaal 10 personen, dan is een training op locatie mogelijk. Neem in dat geval direct contact op met Crisicom tel.nr. 033 - 707 47 97.

Cursusleider

Met vragen kunt u terecht bij Crisicom via telefoonnummer 033 - 707 47 97 of via cursusadministratie@crisicom.nl. Contactpersoon is mevrouw Post.

Brand

Contact

Orteliuslaan 750, 2e etage
3528 BB Utrecht

academy@knmt.nl
030 - 60 76 370

Lees meer over: BHV-nascholing