U ziet het goed, wij hebben onze Academy website vernieuwd! Aanmelden voor een cursus gaat daarom nu nog makkelijker:

  • U gaat zelf? Log in en uw gegevens staan al ingevuld. 
  • Gaat uw medewerker? Log uit en meld de medewerker aan.
  • U betaalt direct met IDEAL.
  • De factuur van de cursus vindt u terug in MijnKNMT.

Wij horen graag wat u er van vindt.

Inhoud cursus

Een goede doordachte communicatiestructuur en de juiste hulpmiddelen geven energie aan de praktijk. Vanaf 3 stoelen wordt het team zoveel groter, dat je anders met de communicatie met de medewerkers moet omgaan. Hoeveel overleggen heb je nodig? En hoe lang moeten ze nu echt duren? Uit onderzoek blijkt dat een betere communicatie de grootste wens is van het team in de mondzorg praktijk.

In deze cursus kijken we naar de structuur van de communicatie en een aantal praktische tools. Hoe vaak moet je communiceren en wat zijn de grootste valkuilen? Waar hebben de medewerkers uit de ons onderzochte praktijk het meeste behoefte aan en welke maatregelen hadden direct effect. Aan het eind van de cursus heeft u uw eigen communicatieschema dat aansluit bij de behoefte van uw eigen praktijk.
Daarnaast kijken we naar diverse vormen van communicatie. Wat is het nut van een dagstart, een 10 minuten gesprek, een WhatsApp groep, een vertegenwoordiger en wat zijn de grootste valkuilen die je tegenkomt als je iets nieuws wil invoeren. De cursus is gebaseerd op het boek Communicatie in de tandartspraktijk. 

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor tandartsen en praktijkmanagers die willen weten hoe ze de communicatie in hun praktijk kunnen optimaliseren om de samenwerking te verbeteren.

Bijzonderheden

Aan deze cursus zijn 3 KRT-punten toegekend. 

Inschrijven

Dit onderwerp zal volgend jaar weer op de agenda komen te staan. Wilt u als eerste nieuwe data ontvangen en kans krijgen om in te schrijven? Mail dan uw gegevens met voorkeursregio naar academy@knmt.nl.

Cursusleider

Alexander Tolmeijer studeerde tandheelkunde en rechten. Naast praktiserend tandarts is hij ondernemer en oprichter van onder andere Medisch Ondernemen. Hij was penningmeester/vice voorzitter van de KNMT. En schreef daarnaast diverse boeken. Momenteel geeft hij naast deze training ook de training 'Lean in de praktijk',  'Agendaplanning' en 'Rendement van uw praktijk' binne...

lees meer ⌄

Beoordeling

7,3
"Duidelijk, herkenbaar en oplossinggericht met een grote glimlach!"

Contact

Orteliuslaan 750, 2e etage
3528 BB Utrecht

academy@knmt.nl
030 - 60 76 370