U ziet het goed, wij hebben onze Academy website vernieuwd! Aanmelden voor een cursus gaat daarom nu nog makkelijker:

  • U gaat zelf? Log in en uw gegevens staan al ingevuld. 
  • Gaat uw medewerker? Log uit en meld de medewerker aan.
  • U betaalt direct met IDEAL.
  • De factuur van de cursus vindt u terug in MijnKNMT.

Wij horen graag wat u er van vindt.

Inhoud cursus

Ervaart u grote vermoeidheid of spanning na een lange werkdag? Heeft u klachten, pijn of ongemak die uw werkplezier beïnvloeden? Vraagt u zich wel eens af hoe de komende 10 jaar eruit zien als dit aanhoudt? Fysieke klachten komen veelvuldig voor bij mondzorgverleners. 65% van de tandartsen heeft arbeidsgerelateerde klachten en het is de voornaamste reden om vervroegd te stoppen met werken.

Vaak worden fysieke klachten en ongemakken geaccepteerd - het hoort erbij. Gelukkig is dat niet waar, gezond en comfortabel werken kunt u leren. Amber Denekamp is gespecialiseerd in dentale ergonomie. Ze geeft praktisch advies over een gezonde en dynamische werkhouding, de invloed van de plaatsing van de patiënt, het hanteren van de instrumenten en four handed dentistry.

U ervaart zelf wat het effect van een gespannen houding is, en waarom dit van invloed is op uw prestatie en welzijn. We oefenen tijdens de workshop met het hanteren van handinstrumenten, en bespreken de meest voorkomende obstakels. Tijdens deze workshop zit u dus niet stil! We gaan ervaren, doen en bespreken, zodat u de tips en adviezen de volgende dag meteen in de praktijk kan brengen.

Voor wie

Deze cursus is bedoeld voor tandartsen die op een praktische manier willen leren hoe ze klachtenvrij en comfortabel kunnen werken. Want comfortabel werken leidt tot minder verzuim, een hogere productiviteit en minder vermoeidheid.

Bijzonderheden

Aan deze cursus zijn 3 KRT-punten toegekend. 

Deze cursus kunt u ook als incompany aanvragen. Heeft u daar interesse in? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden. ​

Inschrijven

BCN Amsterdam Arena
18-11-2019
19:00 - 21:30 uur
€ 50,00 / € 145,00

Cursusleider

Amber Denekamp is bedrijfsoefentherapeut, ergonomisch adviseur en ergonoom MSc in opleiding. Amber geeft trainingen aan mondzorgverleners en doet ergonomische onderzoeken zowel preventief als bij uitval en verzuim.

Beoordeling

8,2
"Weer een reminder dat ergonomie belangrijk is en dat ik er meer aandacht aan moet geven."

Contact

Orteliuslaan 750, 2e etage
3528 BB Utrecht

academy@knmt.nl
030 - 60 76 370

Lees meer over: veilig werken