U ziet het goed, wij hebben onze Academy website vernieuwd! Aanmelden voor een cursus gaat daarom nu nog makkelijker:

  • U gaat zelf? Log in en uw gegevens staan al ingevuld. 
  • Gaat uw medewerker? Log uit en meld de medewerker aan.
  • U betaalt direct met IDEAL.
  • De factuur van de cursus vindt u terug in MijnKNMT.

Wij horen graag wat u er van vindt.

Inhoud cursus

De praktijk goed organiseren is in deze tijd van veranderingen een vak op zich. Het kan ervaren worden als een enorm ‘gedoe’ om de praktijk telkens weer bij te sturen. Behalve moeite gaat er ook veel tijd inzitten en het is een onderdeel waar niet iedereen zomaar warm voor loopt. U krijgt dat vak er gratis bij. De gevolgen van een slecht georganiseerde praktijk en de frustraties die daarbij horen kennen de meesten: afspraken die niet goed worden nagekomen, oeverloze vergaderingen, te laat komen… Daarom erkent men over het algemeen de meerwaarde van een goed georganiseerde praktijk, het levert niet alleen minder frustraties en dus meer werkplezier op maar veelal ook tijdwinst. Tijd die weer gebruikt kan worden voor datgene waar het allemaal om draait, namelijk een kwalitatief goede zorg.
In deze interactieve lezing gaan we het hebben over deze processen en de wetmatigheid van het onderwerp.
  • Vroeger: recht van de sterkste, de hiërarchie bepaald.
  • Vandaag de dag: meer onderhandelen, er samen uit willen komen.
  • Breed: het gaat over delegeren, taakverdelen, samenwerkingspatronen, vergaderen, aanspreken, conflicten, onderhandelen maar ook het managen van je eigen tijd.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor tandartsen en praktijkmanagers die willen weten hoe ze de samenwerking en de communicatie binnen de praktijk kunnen verbeteren, zodat zij zich met meer werkplezier kunnen richten op het behandelen van hun patiënten.

Bijzonderheden

Aan deze cursus zijn 3 KRT-punten toegekend. 

Inschrijven

Dit onderwerp zal volgend jaar weer op de agenda komen te staan. Wilt u als eerste nieuwe data ontvangen en kans krijgen om in te schrijven? Mail dan uw gegevens met voorkeursregio naar academy@knmt.nl

Cursusleider

Ina Giesen geeft lezingen en trainingen aan maatschappen/vakgroepen binnen de zorg op het gebied van samenwerking & communicatie. Ze sluit aan bij vraagstukken, geeft constructieve feedback en heldere handvatten. Ze staat bekend om haar enthousiasme en pragmatiek. 

Beoordeling

8,4
"Leuke en leerzame cursus. Preventie in de organisatie voorkomt gedoe. Kunnen we mee aan de slag in onze praktijk. "

Contact

Orteliuslaan 750, 2e etage
3528 BB Utrecht

academy@knmt.nl
030 - 60 76 370