U ziet het goed, wij hebben onze Academy website vernieuwd! Aanmelden voor een cursus gaat daarom nu nog makkelijker:

  • U gaat zelf? Log in en uw gegevens staan al ingevuld. 
  • Gaat uw medewerker zonder u? Log uit en meld de medewerker aan.
  • U betaalt direct met IDEAL.
  • De factuur van de cursus vindt u terug in MijnKNMT.

Wij horen graag wat u er van vindt.

Inhoud cursus

Stelt u zich eens voor dat de Inspectie onverwachts bij u op bezoek komt... Is uw tandartspraktijk op orde? Weet u wat u kunt verwachten als de Inspectie langskomt? Aan de hand van concrete casussen laat de cursusleider u zien of de praktijk op orde is en hoe u uw praktijk op orde houdt. U leert hoe u zich op een onverwacht bezoek van de Inspectie kunt voorbereiden, waarbij we door de bril van de Inspectie kijken: waar liggen de knelpunten en uitdagingen in uw praktijk? In een paar uur weet u hoe u zich op een bezoek van de Inspectie kunt voorbereiden. U gaat naar huis met een praktische checklist en weet welke aandachtspunten voor u belangrijk zijn. 

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor tandartsen en hun team die willen weten hoe zij hun praktijk op orde moeten krijgen en voor diegenen die willen weten wat ze kunnen verwachten bij een bezoek van de Inspectie.

Bijzonderheden

Aan deze cursus zijn 3 KRT-punten toegekend. 

Deze cursus kunt u ook als incompany aanvragen. Heeft u daar interesse in? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden. ​

Inschrijven

Cursusleider

Maaike de With, beleidsadviseur opleiding en professionalisering bij de KNMT, trainer en coach, heeft jarenlange ervaring binnen de tandheelkunde. Adviseren en trainen van teams, onder andere op het gebied van het naleven van wet- en regelgeving, dat is wat zij, als adviseur kwaliteit & beleid, met veel enthousiasme jarenlang binnen tandartspraktijken heeft gedaan...

lees meer ⌄

Beoordeling

8,0
"Was allemaal keurig verzorgd en professioneel. Maaike de With is een heel begenadigd spreker, heel toegankelijk ook. Top!"

Contact

Orteliuslaan 750, 2e etage
3528 BB Utrecht

academy@knmt.nl
030 - 60 76 370