U ziet het goed, wij hebben onze Academy website vernieuwd! Aanmelden voor een cursus gaat daarom nu nog makkelijker:

  • U gaat zelf? Log in en uw gegevens staan al ingevuld. 
  • Gaat uw medewerker? Log uit en meld de medewerker aan.
  • U betaalt direct met IDEAL.
  • De factuur van de cursus vindt u terug in MijnKNMT.

Wij horen graag wat u er van vindt.

Inhoud cursus

Vraagt u zich ook weleens af hoe het is gesteld met de financiele conditie van uw praktijk? Hoe u 'het doet' ten opzichte van uw collega- praktijkhouders? Of er ruimte is voor verbetering van uw rendement?  En of u voldoende beslagen ten ijs komt bij de jaarlijkse bespreking met de accountant? Wilt u een antwoord op deze vragen, dan is deze cursus een absolute must! In deze cursus komen de volgende onderdelen aan bod:
  • Praktijkkosten inzichtelijk (met behulp van het verbeterde KNMT praktijkkostenmodel).

  • Agendaplanning

  • Analyse van het praktijkresultaat

  • Verbeterplan en leiderschap

  • Uitwerking  praktische casus

Voorbereiding

Om het maximale uit deze cursus te halen, vragen we u om thuis zaken voor te bereiden. U krijgt daarom vooraf een informatiemap toegezonden. De cursus wordt afgerond met een casus waarbij de behandelde materie op een praktische wijze kan worden toegepast. Het gehele programma treft u hier (pdf). 

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor praktijkhouders en praktijkmanagers die (meer) inzicht willen hebben in het rendement van de praktijk.

Bijzonderheden

Aan deze cursus zijn 6 KRT-punten toegekend. 

Inschrijven

Heeft u interesse in dit onderwerp? Laat dit weten aan de academy. Bij voldoende animo zal er een nieuwe cursus ingepland worden. 

Cursusleider

Deze cursus wordt gegeven door Alexander Tolmeijer en Richard Mastwijk. Beide sprekers hebben in de tandartspraktijk een ruime ervaring opgebouwd bij het ondersteunen van tandartspraktijken op de te behandelen onderwerpen en kijken uit naar de interactieve sessie. 

Alexander Tolmeijer studeerde tandheelkunde en rechten. Naast praktiserend tandarts is hij ondernemer...

Richard Mastwijk, consultant en partner bij Van Helder Accountancy, is vanaf 1978 werkzaam als adviseur in de gezondheidsmarkt. Eerst als belastingadviseur bij Coopers & Lybrand (rechtsvoorganger van het huidige PWC) en daarna als financieel adviseur en partner van Kuijkhoven Adviesgroep. Daarna is hij verbonden geweest aan Barneveld Schevers (later VVAA) als senior consultant. In die rol heeft hij zich toegelegd op meer complexe vraagstukken binnen de zorg, publiceert hij in diverse bladen en verzorgt lezingen. Daarnaast geeft hij cursussen en voorlichting over ondernemerschap.


 

lees meer ⌄

Contact

Orteliuslaan 750, 2e etage
3528 BB Utrecht

academy@knmt.nl
030 - 60 76 370