U ziet het goed, wij hebben onze Academy website vernieuwd! Aanmelden voor een cursus gaat daarom nu nog makkelijker:

  • U gaat zelf? Log in en uw gegevens staan al ingevuld. 
  • Gaat uw medewerker in uw plaats? Log uit en meld de medewerker aan.
  • U betaalt direct met IDEAL.
  • De factuur van de cursus vindt u terug in MijnKNMT.

Wij horen graag wat u er van vindt.

Inhoud cursus

Praktijkrichtlijnen, hoe komen ze eigenlijk tot stand? Waarom zijn ze zo belangrijk voor de tandartsen en hun team? Hoe kunt u deze (klinische) praktijkrichtlijnen gebruiken in de dagelijkse praktijk, zodat het onderdeel uitmaakt van een geheel systeem van deskundigheidsbevordering? Want eerlijk is eerlijk, de mondzorg kent veel  richtlijnen (en er zijn er nog een aantal in de maak). Niet gek dus, dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Wil van der Sanden vertelt op zijn zo herkenbare, fascinerende manier hoe u als tandarts de richtlijn voor u kunt laten werken.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor tandartsen die willen weten hoe ze praktijkrichtlijnen zinvol en zonder stress kunnen inzetten in de praktijk, waardoor ze een nog beter praktijkresultaat kunnen neerzetten.

Bijzonderheden

Aan deze cursus zijn 2,5 KRT-punten toegekend. 

Inschrijven

Dit onderwerp zal volgend jaar weer op de agenda komen te staan. Wilt u als eerste nieuwe data ontvangen en kans krijgen om in te schrijven? Mail dan uw gegevens met voorkeursregio naar academy@knmt.nl. 

Cursusleider

Wil van der Sanden houdt zich sinds 1998 (onderzoeksmatig) bezig met aspecten van  kwaliteit van mondzorg, in het bijzonder praktijkrichtlijnen. Hij schreef daar  in 2003 een proefschrift over en participeert in diverse deskundigheidsbevorderende commissies en organisaties. Werkt parttime aan Radboudumc en in de algemene praktijk. Naast verzorgen van lezingen, publiceert h...

lees meer ⌄
Pijl

Contact

Orteliuslaan 750, 2e etage
3528 BB Utrecht

academy@knmt.nl
030 - 60 76 370

Lees meer over: richtlijnen