Nieuws

18 januari 2019

Veel KNMT-leden hebben een rekening van BUMA ontvangen voor het afspelen van achtergrondmuziek in de tandartspraktijk. Er kan verwarring over de brief van BUMA bestaan omdat daarop ook het logo van SENA staat. Kijk dus goed wat er op de factuur staat, adviseert de KNMT. 

0 reacties

KNMT bij KASSA

18 januari 2019

Morgenavond is voorzitter Wolter Brands live te gast bij KASSA.

Vierde bestuurslid gezocht voor KNMT

KNMT zoekt 4e bestuurslid

10 januari 2019

De KNMT zoekt per juni 2019 een nieuw lid voor haar bestuur en 2 tegenkandidaten voor zittende bestuursleden waarvan de zittingstermijn verloopt. Wilt u zich op bestuurlijk vlak inzetten voor de vereniging en haar leden? Stuur dan uw sollicitatie. De reactietermijn sluit op 18 januari. Kent u mensen voor wie deze vacature interessant is, dan stellen we het op prijs als u hem deelt.

0 reacties

Alles wat u moet weten om 2019 goed te beginnen

20 december 2018

Wat móet u weten om als tandarts, orthodontist of kaakchirurg een goed begin van 2019 te kunnen maken? Bekijk het overzicht.

1 reactie

Brexit: wat betekent een no-deal scenario voor u?

18 januari 2019

Bent u een BIG-geregistreerde tandarts in Nederland met een Brits diploma? Werkt u met een Nederlands diploma in het Verenigd Koninkrijk? Heeft u plannen in die richting? Of bent u een werkgever die met deze situaties te maken heeft? Dan vraagt u zich misschien af wat de Brexit voor u betekent en wat de gevolgen zijn als er op 29 maart 2019 geen akkoord is bereikt tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk (VK). Het BIG-register heeft het op een rij gezet.

0 reacties

Eerstelijn proost op 2019

17 januari 2019

Traditiegetrouw hielden KNMT, KNMG, KNMP, KNOV, KNGF en V&VN ook dit jaar gezamenlijk hun nieuwjaarsreceptie, op woensdag 9 januari in het Kurhaus in Scheveningen.

0 reacties

Brexit: wat zijn de gevolgen voor tandartsen?

16 januari 2019

In aanloop naar het geplande vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie onderzoekt de KNMT wat de gevolgen van de ‘Brexit’ zullen zijn voor de mondzorg. De KNMT kijkt hierbij naar alle mogelijke scenario’s.

0 reacties

KNMT wendt zich tot Raad van State inzake taakherschikking

16 januari 2019

De Raad van State bekijkt momenteel of het wetgevingsproces correct gevolgd is en of de maatregel juridisch voldoet. De KNMT draagt daar haar argumenten tegen het experiment aan bij.

0 reacties