221e Algemene Vergadering en ledenraad

10 december 2021

De laatste Algemene Vergadering van 2021, maar ook de laatste vergadering van onze vicevoorzitter Jan Willem Vaartjes en penningmeester Henk Donker. Zij treden deze AV nog één keer op als bestuurslid en nemen die middag afscheid op het congres Formule KNMT.

Deze ochtend staan onder andere het Jaarplan met begroting 2022 en de profielschets van de Raad van Toezicht vanwege een ontstane functie op de agenda. Tevens zal bestuurslid Richard Kohsiek worden voorgedragen om het penningmeesterschap over te nemen van Henk Donker én is de verwachting dat er een nieuwe voorzitter voorgedragen kan worden om te benoemen per 1 juli 2022. Deze procedure loopt nog volop, dus later daarover meer.

Aanmelden

De vergadering vindt weer plaats in het NBC te Nieuwegein. Gezien de toename van de coronabesmettingen en de restricties die er zijn, dan wel worden verwacht, zijn we genoodzaakt de aanmeldtermijn naar voren te halen en deze tijdig te sluiten. “Op het laatste moment binnenlopen” zonder aanmelding is helaas niet mogelijk.

Je kunt je zich aanmelden vóór 22 november, via de aanmeldknop.

Let op: de AV en het congres Formule KNMT hebben elk hun eigen aanmelding.

Meld je aan

Datum:

vrijdag 10 december 2021

Tijd:

11.00 - 13.00 uur (inloop vanaf 10.30 uur)

Locatie:

NBC Congrescentrum te Nieuwegein

Let op:

het tonen van een QR-code is verplicht

 

Agenda en vergaderstukken

Bekijk de agenda en vergaderstukken (pdf) digitaal.

Algemeen over de AV

De Algemene Vergadering is een ontmoetingsplaats waar leden, ledenraad en bestuur van gedachten kunnen wisselen omtrent actuele onderwerpen in de mondzorg in het algemeen en binnen de KNMT in het bijzonder. Het is een forum waarbij het bestuur van de vereniging hoort wat er in de beroepsgroep speelt en waar discussie over en aanscherping van beleid plaatsvinden.

Aansluitend aan de AV vindt het congres Formule KNMT plaats.

Andere evenementen

29 november 2021
Online cursus
06 december 2021
Online
06 december 2021
Webinar
08 december 2021
Online
10 december 2021
Utrecht
10 december 2021
Nieuwegein