De KNMT zoekt voor de Begeleidingscommissie IQual twee enthousiaste Commissieleden

Bent u algemeen practicus en enthousiast lid van IQual en wilt u graag met collega’s sparren over nieuwe thema’s voor deze intercollegiale vorm van overleg? Dan bent ù degene met wie wij graag in contact komen! Voor de Begeleidingscommissie IQual zoeken we naar twee enthousiaste tandartsen die samen met zes collega tandartsen en een beleidsadviseur van de KNMT inspirerende IQual programma’s willen ontwikkelen. Wij nodigen jonge tandartsen van harte uit naar deze functie te solliciteren.

Met IQual biedt de KNMT haar leden de mogelijkheid om structureel inhoud te geven aan intercollegiaal overleg. Hiervoor worden onder andere thema avonden georganiseerd en, ter ondersteuning van IQual-groepen, studiepakketten en modules ontwikkeld.

De Begeleidingscommissie IQual komt vier keer per jaar bijeen bij de KNMT in Nieuwegein en houdt zich onder meer bezig met:

-    Het bedenken van IQual thema’s voor de komende jaren;

-    Het waarborgen van de kwaliteit van de themaprogramma’s;

-    Het beoordelen van de tandheelkundige inhoud daarvan;

-    Het zoeken naar en/of beoordelen van sprekers;

-    Het ontwikkelen van nieuwe ondersteuning van IQual-facilitatoren.

Als commissielid ontvangt u een vacatie- en reiskostenvergoeding. De KNMT draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van haar kaderleden met diverse trainingsmogelijkheden.

Wilt u meer informatie over deze functie of de Begeleidingscommissie IQual, neem dan contact op met de secretaris Lesly Bouwman via e-mail: lbouwman@knmt.nl, of telefonisch 030-6076320.

Wilt u reageren? Stuur dan voor 3 februari 2017 uw korte motivatie en CV per e-mail naar Verenigingszaken@knmt.nl, ter attentie van T. Adamson, of download het online sollicitatieformulier via: knmt.nl/wordkaderlid