KNMT-leden: gratis naar Dental Expo

16 februari 2018
Feest

KNMT-leden kunnen gratis kaarten bestellen voor Dental Expo. De grootste mondzorgbeurs in Nederland vindt plaats in Amsterdam van donderdag 8 maart tot en met zaterdag 10 maart.

Dental Expo is de tweejaarlijkse vakbeurs voor de totale mondzorg. De beurs vindt plaats in de RAI in Amsterdam. Ook de KNMT is uiteraard aanwezig; in stand C131, nabij de Dental Expo Lounge.

Behalve met een stand biedt de KNMT u via haar Academy u ook een interessant inhoudelijk programma, dat voor leden gratis te volgen is. Zo kunt u workshops, lezingen en seminars volgen over onderwerpen als 'AVG in de Praktijk', 'Praktijkoverdracht', 'De Inspectie op bezoek, wat nu?' en 'Klachten, hoe ga je ermee om?' KNMT-praktijkadviseur Harry Korver geeft daarnaast in het Dental Expo-seminarprogramma elke beursdag een KNMT Powerseminar over de stand van zaken rond de wet DBA en de mogelijkheden voor (samen)werken in de praktijk met ZZP'ers. Daarnaast kunt u uw eigen aflevering van Bits & Bites opnemen of in gesprek met KNMT-voorzitter Wolter Brands.

Wanneer gaat u?

Bestel gratis toegangskaarten

(let op: antwoord 'ja' op de vraag of u een registratiecode heeft ontvangen; deze wordt vervolgens automatisch ingevuld)

U vindt de KNMT op stand C131, naast de Dental Expo Lounge. De KNMT Academy is te vinden op C134 (vlakbij de KNMT-stand).

Alles over Dental Expo

 

Total votes: 65
Lees meer over: congressen

0 reacties op KNMT-leden: gratis naar Dental Expo