216e Algemene Vergadering en ledenraad

09 oktober 2020
Arnhem, hotel Papendal

Op 25 augustus heeft u de uitnodiging voor de 216e Algemene Vergadering op 9 oktober 2020 ontvangen. Inmiddels zijn de agenda en de vergaderstukken gereed.

De vergadering start om 14:30 uur en eindigt om 17:30 uur. Inloop vanaf 14.00 uur.

Agenda en stukken (pdf, inlog vereist)

Inmiddels is ook de locatie bekend. Vanwege het zoeken naar een geschikte locatie rekening houdende met de Coronamaatregelen is de keuze gevallen op Hotel Papendal te Arnhem.

Locatie

Hotel Papendal
Papendallaan 3
6816 VD Arnhem

Aan- of afwezigheid doorgeven

De fysieke bijeenkomst is nog steeds onder voorbehoud van het aantal aanmeldingen. Wilt u zich nog aanmelden? Dat kan nog tot en met aanstaande zondag 20 september.

Bent u toch afwezig? Graag ook even aangeven via het formulier!

Meldt u zich aan

Huishoudelijke mededeling

Helaas zal het sociale deel van de AV, te weten een gezellige ontvangst en een borrel als afsluiter, gezien de Coronamaatregelen niet mogelijk zijn. De vergadering wordt beperkt tot een formele bijeenkomst.

Algemene informatie over de Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering is een ontmoetingsplaats waar leden, ledenraad en bestuur van gedachten kunnen wisselen omtrent actuele onderwerpen in de mondzorg in het algemeen en binnen de KNMT in het bijzonder. Het is een forum waarbij het bestuur van de vereniging hoort wat er in de beroepsgroep speelt en waar discussie over en aanscherping van beleid plaatsvinden. 

Alle leden van de KNMT zijn van harte uitgenodigd de bijeenkomst bij te wonen.

Ook heeft ieder aanwezig lid stemrecht, mits u zich uiterlijk 7 dagen vóór de vergadering via het speciale formulier heeft aangemeld. U kunt zich aanmelden via de persoonlijke uitnodiging die u per e-mail ontvangen heeft.

 

Andere evenementen

08 december 2021
Online
10 december 2021
10 december 2021
BCN Utrecht
10 december 2021
Nieuwegein
11 december 2021
Utrecht
16 december 2021
Online