Algemene vergadering en ledenraad (afgelast)

29 maart 2021

De eerder geplande ingelaste Algemene Vergadering over het kwaliteitskader cosmetische mondzorg en KNMT 2.0 gaat niet door.

Beide onderwerpen lenen zich bij uitstek voor overleg in kleinere kring, zodat ieders input voldoende aandacht krijgt. Gezien het aantal aanmeldingen zou dat in normale tijden ook uitstekend gewerkt kunnen hebben, ware het niet dat corona iedere planning doorkruist. Met de zorgwekkende stijging van de laatste corona-cijfers is het momenteel onverantwoord om een fysieke bijeenkomst met meer dan 100 collega's te organiseren.

De ervaring heeft echter ook geleerd dat een computerscherm niet het geschikte medium is om veel meer dan 20 deelnemers op een evenwichtige wijze aan het woord te laten komen - en dat is uiteindelijk het doel van de bijeenkomst.

Het is om deze reden dat het bestuur in overleg met de Ledenraad heeft besloten de op hun verzoek ingelaste AV op 29 maart aanstaande te laten vervallen.

Het bestuur zal op de reguliere AV van vrijdag 16 april komen met een voorstel ten aanzien van de commissies, conform de wens van de Ledenraad. Zodra dat weer fysiek mogelijk is, zal het bestuur de Ledenraad uitnodigen om gezamenlijk verder te praten over de evaluatie van KNMT 2.0 en tot die tijd ook geen zaken over dit onderwerp op de bestuurlijke agenda plaatsen.

De commissie KCM onder leiding van prof. dr. Josef Bruers verwerkt de komende tijd alle tot op heden ontvangen commentaar en zal daarna de leden op de hoogte brengen van de laatste stand van zaken rond het KCM. Aansluitend zal een al dan niet digitale bijeenkomst worden georganiseerd waar de leden voorzien van up-to-date informatie hun vragen en commentaar aan de commissie kunnen voorleggen.

 

Andere evenementen

08 december 2021
Online
10 december 2021
10 december 2021
BCN Utrecht
10 december 2021
Nieuwegein
11 december 2021
Utrecht
16 december 2021
Online