Cursus Vertrouwenspersoon

25 maart 2022
Utrecht

Volgens de arbowet is iedere organisatie verplicht om medewerkers die last hebben van ongewenst gedrag op te vangen. Een vertrouwenspersoon is hier een goede invulling voor.

Jij vervult de rol als vertrouwenspersoon in de praktijk waar je werkt, of je bent onlangs gevraagd om die rol, naast je eigen werkzaamheden, te gaan vervullen. Dat je als vertrouwenspersoon bent gevraagd, is een mooi compliment. Het betekent dat jouw werkgever en je collega’s je vertrouwen en je integriteit erkennen. Aan de andere kant is het ook best een stevige rol. Soms moet je alleen luisteren, soms doorverwijzen en soms handelen. Wanneer doe je wat? En wat moet je daar allemaal voor weten en waar heb je rekening mee te houden? 

Met deze eendaagse cursus word je opgeleid tot vertrouwenspersoon waardoor je jouw (nieuwe) rol goed kan vervullen. Daarnaast laat de praktijk waar je werkt hierdoor zien dat de opvang van medewerkers die te maken krijgen met ongewenst gedrag, goed geregeld is.

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor medewerkers in de mondzorg die geen werkgever zijn of die managementtaken hebben die opgeleid wil worden als vertrouwenspersoon.

Meer informatie en aanmelden

Andere evenementen

08 december 2021
Online
10 december 2021
10 december 2021
BCN Utrecht
10 december 2021
Nieuwegein
11 december 2021
Utrecht
16 december 2021
Online