Dental Expo: KNMT Academy (do)

08 maart 2018
Amsterdam

Van donderdag 8 maart tot en met zaterdag 10 maart vindt in Amsterdam Dental Expo plaats. Dental Expo is de tweejaarlijkse vakbeurs voor de totale mondzorg. De beurs vindt plaats in de RAI.

De KNMT biedt leden gratis toegangskaarten en ontmoet u graag in haar stand C131, nabij de Dental Expo Lounge. Ook de KNMT Academy is op de beurs (C134; vlakbij de KNMT-stand), met een interessant inhoudelijk programma.

Programma KNMT Academy (C134) donderdag 8 maart

Tijd Onderdeel Spreker Extra  
14.00 – 15.00 De inspectie op bezoek: wat nu? Joan van der Ven (KNMT) 1 KRT-punt Meld u aan
15.00 – 16.00 Presenteer een aflevering van Bits & Bites Laura Jansen en Karel Gosselink (KNMT) KNMT-stand C131 Meld u aan
15.15 – 16.15 AVG in de Praktijk Martin Rozeboom (KNMT) 1 KRT-punt Meld u aan
16.30 - 17.00 KNMT-klachtenregeling: vraag & antwoord Joke Luitwieler (klachtenfunctionaris KNMT)   Meld u aan
17.00 - 18.00 Praktijkoverdracht Harry Korver (KNMT) 1 KRT-punt Meld u aan
18.15 – 19.15 De inspectie op bezoek: wat nu? Joan van der Ven (KNMT) 1 KRT-punt Meld u aan
19.30 – 20.00 KNMT-klachtenregeling: vraag & antwoord Joke Luitwieler (klachtenfunctionaris KNMT)   Meld u aan

Wilt u een van de lezingen, seminars of workshops volgen? Geef u op via het formulier hieronder of ter plekke op de stand. Deelname is gratis voor KNMT-leden!

Aanmelden voor de KNMT Academy op Dental Expo (donderdag 8 maart)

Wat gebeurt er op de andere beursdagen?

KNMT-leden kunnen ook gratis toegangskaarten voor Dental Expo bestellen.

Bestel gratis toegangskaarten

(let op: antwoord 'ja' op de vraag of u een registratiecode heeft ontvangen; deze wordt vervolgens automatisch ingevuld)

Alles over Dental Expo

De Inspectie op bezoek: wat nu?

Door: Joan van der Ven, KNMT-jurist

Wat komt er allemaal kijken bij een bezoek van de Inspectie? Daarover is de nodige onduidelijkheid. Niet alleen over de precieze bevoegdheden van de Inspectie. Maar ook over de rechten en plichten die zorgaanbieders hebben tijdens en na het bezoek van de Inspectie. Het is dus belangrijk dat iedereen in de praktijk weet hoe te handelen als de Inspectie (onaangekondigd) op bezoek komt. Wie beantwoordt de vragen? Wie leidt rond? En als het rapport in de mailbox valt, welke rechten heb je dan? Tijdens het seminar staan de do's en don'ts centraal.

Praktijkoverdracht!

Door: Harry Korver, KNMT-praktijkadviseur

Wat zijn de ontwikkelingen in de markt? Zijn er opvolgers? Of kan ik mijn praktijk alleen nog verkopen aan een keten? En hoe kan ik me voorbereiden? Aan de hand van het verkoopmemorandum begeleidt Harry Korver u bij de voorbereiding van de verkoop van uw praktijk.

KNMT-klachtenregeling: vraag & antwoord!  

Door: Joke Luitwieler, klachtenfunctionaris

De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) is nu een jaar actief. In dit seminar is er ruimte voor uw vragen rondom klachten en de KNMT-klachtenregeling. Wilt u weten wat u kunt doen om klachten te voorkomen? Hoe bemiddeling werkt? Wat er gebeurt als de bemiddeling niet lukt? Hoe u ondersteund wordt als lid? De klachtenfunctionaris gaat graag in gesprek met u.

AVG in de Praktijk!  

Door: Martin Rozeboom, KNMT-adviseur

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Die stelt strengere eisen aan organisaties die persoonsgegevens verwerken. Mondzorgpraktijken moeten straks kunnen aantonen dat zij aan de nieuwe wetgeving voldoen en dat zij hebben nagedacht over hun privacy-beleid binnen de praktijk. Tijdens het seminar krijgt u de belangrijkste zaken uit de AVG op een rijtje. 

Extra activiteit

Presenteer een aflevering van Bits & Bites

“Lights, camera, action!” Hebt u er altijd al van gedroomd om een keer het journaal te presenteren? Bij de KNMT-stand kan het! Hier staat een camera met autocue klaar, waar u op professionele wijze uw eigen aflevering van Bits & Bites met het laatste nieuws uit de mondzorg kunt presenteren. Bits & Bites-presentatrice Laura Jansen en cameraman Karel Gosselink staan klaar om u te voorzien van tips. Uit alle audities stellen we een échte aflevering van Bits & Bites samen. En u kunt uw eigen uitzending ook terugkijken. Bits & Bites wordt opgenomen in de stand van de KNMT (C131).

Andere evenementen

08 december 2021
Online
10 december 2021
10 december 2021
BCN Utrecht
10 december 2021
Nieuwegein
11 december 2021
Utrecht
16 december 2021
Online