Goed omgaan met dementie in de tandartsenpraktijk

23 november 2017
KNMT, Utrecht

Steeds meer mensen krijgen dementie. Zij wonen vaak nog thuis en gaan er graag alleen op uit. Maar de dagelijkse dingen, zoals boodschappen doen of naar de tandarts gaan, worden voor mensen met dementie steeds moeilijker. Soms weten ze het even niet meer. Dan is het fijn om als tandarts te weten wat u kunt doen om te helpen.

Meld u daarom aan voor de speciaal ontwikkelde training, waarin u leert patiënten met dementie te herkennen. Ook leert u aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe je op een goede manier met ze omgaat. Zo kunt u moeilijke situaties in de praktijk oplossen of zelfs voorkomen. Het draagt eraan bij dat mensen met dementie zich meer op hun gemak voelen. De interactieve training wordt verzorgd door speciaal opgeleide trainers.

Schrijf u in

Programma samen dementievriendelijk

De training maakt deel uit van Samen dementievriendelijk, een programma dat kennis en handvatten biedt om in het dagelijkse leven dementie te herkennen en hier goed mee om te gaan.

Meer informatie

Voor vragen over de training kunt u contact opnemen met de KNMT Academy, academy@knmt.nl, of via telefoon op 030 - 60 76 295.

19.00 uur - Aanvang

21:30 uur - Einde

Kosten

€ 50 voor KNMT-leden

€ 145 voor niet KNMT-leden

Over de Academy

De KNMT Academy biedt een cursusaanbod met onderwerpen op het gebied van wet- en regelgeving, praktijkvoering, ergonomie en communicatie. Bedoeld om starters en ervaren tandartsen te helpen bij het runnen van hun praktijk. Want, uit onderzoek is gebleken dat leden vooral op het gebied van wetten en regels graag ontzorgd willen worden. 
 

Voor meer informatie 

academy@knmt.nl

030 - 607 62 98

Andere evenementen

10 december 2021
10 december 2021
BCN Utrecht
10 december 2021
Nieuwegein
11 december 2021
Utrecht
16 december 2021
Online
20 december 2021
Online