Klankbordsessie (1/2) leden over toekomst KNMT komende 7 jaar

29 oktober 2018
KNMT, Utrecht

De KNMT organiseert in oktober en november klankbordsessies en zoekt daarvoor leden. We willen daarin graag met u in gesprek over de actuele ontwikkelingen in de mondzorg, wat u daarin van de KNMT verwacht, en wat de KNMT als beroepsvereniging, in de toekomst kan ondernemen om u daarbij te ondersteunen.

Over de toekomst van de mondzorg en uw beroepsgroep

De mondzorgsector is volop in beweging, met als meest sprekende voorbeeld het experiment rond taakherschikking. Een experiment dat doet beseffen dat het belangrijk is dat tandartsen in ’the lead’ zijn en blijven als het gaat om de ontwikkelingen rond hun beroep.

Discussieer met ons mee!

We organiseren daarom in oktober en november klankbordsessies, onder deskundige begeleiding. We willen daarin met leden in gesprek over de actuele ontwikkelingen in de mondzorg. Ontwikkelingen die we niet op ons moeten laten afkomen, maar waar we mee aan de slag gaan. Aansluitend staat tijdens deze bijeenkomsten de vraag centraal over wat de KNMT, als beroepsvereniging, kan ondernemen om dichter te komen bij wat u van uw ons verwacht en u daarbij te ondersteunen.

Wie zoeken we: u

Enthousiaste leden – zzp’ers, praktijkhouders, tandartsen in loondienst, tandarts-specialisten, studenten – die willen meepraten over de toekomst van de mondzorg en zo onze koers daarin voor de komende 7 jaar mede bepalen.

Mede aan de hand van alle input wordt een concept meerjarenplan 2019 – 2025 opgesteld. Dat wordt in december 2018 aan de KNMT-ledenraad aangeboden.

Wanneer komen we bij elkaar

Op maandag 29 oktober (donderdag 1 november is vervallen).

De sessie is in Utrecht in het pand waar de KNMT zit. De sessie – inclusief broodjes en drinken – duurt van 18.00 tot 21.00 uur.

Wat we bieden

  • Een boeiende avond met collega’s;

  • inclusief broodjes en drinken;

  • een reis- en vacatievergoeding en

  • KRT-punten voor ‘het bijwonen van een centrale bijeenkomst.

Doe mee

Lijkt u het leuk om mee te discussiëren?

Meld u aan

Andere evenementen

06 december 2021
Online
06 december 2021
Webinar
08 december 2021
Online
10 december 2021
Utrecht
10 december 2021
Nieuwegein