KNMT for starters

06 oktober 2018
Houten

 

Heb je vragen over het werken als tandarts? Of over keuzes in je loopbaan? Kom dan naar ‘KNMT for starters’, het nieuwe evenement speciaal voor 6e jaars studenten Tandheelkunde en tandartsen die maximaal 4 jaar aan het werk zijn. ‘KNMT for starters’ is op zaterdag 6 oktober in de Expo in Houten.

Het evenement bestaat uit een persoonlijk startersconsult, een VIP-lunch en toegang tot de beurs MedischOndernemen LIVE.

In een één-op-ééngesprek van (max) 30 minuten beantwoordt een van de experts van de KNMT al je (niet-klinische) vragen over het werken als tandarts, bijvoorbeeld:

  • werkvormen, in loondienst, ZZP’er;

  • verzekeringen afsluiten;

  • solliciteren en onderhandelen;

  • omgaan met klachten; klachten- en geschillenregeling

  • patiëntveiligheid; aansprakelijkheid

  • bij- en nascholing; via IQual of de KNMT Academy.

VIP-lunch en MedischOndernemen LIVE

‘KNMT for starters’ is op zaterdag 6 oktober in de Expo in Houten, tussen 10.00 en 17.00 uur. Naast een persoonlijk startersconsult ben je van harte uitgenodigd om mee te doen aan de VIP-lunch (van 12.30 - 13.15 uur). Het evenement loopt parallel aan Medisch Ondernemen LIVE; desgewenst kun je ook delen van het programma van dat evenement volgen. ‘KNMT for starters’ en MedischOndernemen LIVE zijn gratis toegankelijk voor KNMT-leden.

Reserveer jouw startersconsult

Kom je naar ‘KNMT for starters’? Meld je dan aan voor een startersconsult! Geef door waarover je graag wilt spreken met een van de experts van de KNMT. Wij plannen vervolgens een consult in en je ontvangt daarvoor van ons een uitnodiging. Alle consulten vinden plaats tussen 10.00 en 17.00 uur. 

Andere evenementen

18 november 2019
Amsterdam
23 november 2019
Maarssen
25 november 2019
NBC, Nieuwegein