Leidinggeven aan een team

21 september 2020
ONLINE

Heb je ook wel eens het gevoel dat leidinggeven aan een team je niet altijd makkelijk afgaat? Of dat je merkt dat er onderlinge strubbelingen zijn, maar dat je niet weet hoe je dit kunt oplossen? Leer hoe je situaties in de praktijk kunt benaderen én ombuigen, zodat je je kunt blijven focussen op jouw doelen. Zo werk je plezierig samen en haal je het beste naar boven in het team wat de praktijk ten goede komt.

Deze interactieve training heeft zowel een theoretische als een praktische invulling. Ook is er voldoende gelegenheid om vragen, knelpunten uit de dagelijkse praktijk voor te leggen. Dit kun je doen door voorafgaand aan de training een praktijkcasus in te dienen die tijdens de training geanonimiseerd behandeld wordt. Zo ontdek je tijdens deze avond hoe je, met behoud van eigen authenticiteit, in staat bent om met meer plezier jouw functie en rol efficiënter in kunt zetten waardoor je praktijk nog beter zal functioneren.

De training is bedoeld voor (leidinggevende) tandartsen en praktijkmanagers in een tandartsenpraktijk. Je kunt ook samen komen, dan kun je direct tijdens de trainingen afspraken maken over de rolverdeling en wie waar de volgende dag mee aan de slag gaat. Afhankelijk van de groepsgrootte (15-20 deelnemers) is er in meer of in mindere mate ruimte voor interactie en het uitwerken van ingebrachte praktijkvoorbeelden.

Spreker: Charlotte van den Wall Bake

Meer informatie en aanmelden

Andere evenementen

10 december 2021
10 december 2021
BCN Utrecht
10 december 2021
Nieuwegein
11 december 2021
Utrecht
16 december 2021
Online
20 december 2021
Online