MedischOndernemen LIVE

06 oktober 2017 tot 07 oktober 2017
Nieuwegein

Op 6 en 7 oktober organiseert MedischOndernemen in samenwerking met alle belangrijke stakeholders in de eerstelijnszorg MedischOndernemen LIVE, het grootste kennis-, innovatie- en netwerkevenement voor huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, gezondheidscentra en andere eerstelijnszorgondernemers. De KNMT is een van de partners van het evenement.

Tijdens MedischOndernemen LIVE ontmoet u zorgverleners die van mening zijn dat samenwerking in de eerstelijnszorg de toekomst heeft. U wordt uitgedaagd en scherp gehouden zodat u beter kunt inspelen op een wereld die verandert en van u als ondernemer steeds nieuwe beslissingen vraagt.

Wat biedt MedischOndernemen LIVE?

Tijdens MedischOndernemen LIVE vindt u producten, diensten, inspirerende sprekers, trends, praktische sessies en vele vakgenoten om kennis en ervaring mee uit te wisselen. Allemaal toegespitst op de vragen waar u als ondernemer in de eerste lijn tegenaan loopt. We helpen u met het maken van grote keuzes en het vinden van praktische oplossingen.

Alles over MedischOndernemen LIVE

De toegang voor het tweedaagse evenement bedraagt 50 euro. Wilt u een of meerdere masterclasses volgen, dan betaalt u 75 euro.

MedischOndernemen LIVE vindt plaats in het NBC in Nieuwegein.

Andere evenementen

21 september 2018
Ede
21 september 2018
Amersfoort
21 september 2018
Hedel ('s Hertogenbosch)
26 september 2018
De Kloosterhoeve, Harmelen