MedischOndernemen LIVE

06 oktober 2017 tot 07 oktober 2017
Nieuwegein

Op 6 en 7 oktober organiseert MedischOndernemen in samenwerking met alle belangrijke stakeholders in de eerstelijnszorg MedischOndernemen LIVE, het grootste kennis-, innovatie- en netwerkevenement voor huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, gezondheidscentra en andere eerstelijnszorgondernemers. De KNMT is een van de partners van het evenement.

Tijdens MedischOndernemen LIVE ontmoet u zorgverleners die van mening zijn dat samenwerking in de eerstelijnszorg de toekomst heeft. U wordt uitgedaagd en scherp gehouden zodat u beter kunt inspelen op een wereld die verandert en van u als ondernemer steeds nieuwe beslissingen vraagt.

Wat biedt MedischOndernemen LIVE?

Tijdens MedischOndernemen LIVE vindt u producten, diensten, inspirerende sprekers, trends, praktische sessies en vele vakgenoten om kennis en ervaring mee uit te wisselen. Allemaal toegespitst op de vragen waar u als ondernemer in de eerste lijn tegenaan loopt. We helpen u met het maken van grote keuzes en het vinden van praktische oplossingen.

Alles over MedischOndernemen LIVE

De toegang voor het tweedaagse evenement bedraagt 50 euro. Wilt u een of meerdere masterclasses volgen, dan betaalt u 75 euro.

MedischOndernemen LIVE vindt plaats in het NBC in Nieuwegein.

Andere evenementen

23 november 2019
Maarssen
25 november 2019
NBC, Nieuwegein
11 december 2019
Utrecht