Webinar diversiteit en inclusie

10 november 2021
Online

Op woensdag 10 november 2021 organiseert de KNMG het webinar 'Verschil moet er zijn. Op zoek naar meer diversiteit en inclusie.'  

Hoe ga jij om met collega’s en patiënten die anders denken of anders doen? Hoe ga je ermee om als collega’s of patiënten jou als anders zien? Andere denkbeelden, er anders uitzien, andere fysieke of mentale talenten of mogelijkheden… Iedereen is anders, maar vooroordelen hebben we allemaal. Wat doen we daaraan? Hoe zorgen we voor meer diversiteit en inclusiviteit?

Diversiteit in de samenleving is een gegeven, maar diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer zijn dat nog niet. Tijdens het door de KNMG georganiseerde webinar op 10 november onder leiding van Humberto Tan laten sprekers als Jamiu Busari ons zien hoe vooroordelen ons dagelijks leven bepalen, hoe we daar af kunnen komen en hoe we in écht in verbinding komen met anderen. In de patiëntenzorg, als collega’s onder elkaar en in de zorg voor onszelf. Vervolgens krijgen verschillende artsen, waaronder Lizzy Brewster en Annika van der Meer, het podium om hun verhaal en over hun initiatieven te vertellen. 

Het webinar staat ook open voor KNMT-leden. 

Kosten: 50,- euro en gratis voor studenten.

Bekijk het programma

Direct aanmelden

Andere evenementen

06 december 2021
Online
06 december 2021
Webinar
08 december 2021
Online
10 december 2021
10 december 2021
Utrecht