Webinar HKZ Certificatie en KNMT Visitatie

22 maart 2021
Webinar

Denk je er over na om de praktijk te laten certificeren of visiteren? Of ben je nieuwsgierig naar hoe deze trajecten lopen en wil je daar meer over weten? Meld je dan aan voor het gratis webinar HKZ Certificatie en KNMT Visitatie.

Webinar over verschillen, voorbereidingen en verloop

Op maandag 22 maart om 20.00 uur organiseert de KNMT samen met HKZ het webinar HKZ Certificatie en KNMT Visitatie. Tijdens dit webinar krijg je uitleg over de verschillen tussen certificatie en visitatie, hoe beide trajecten verlopen en welke voorbereidingen er van de praktijk en het mondzorgteam worden verwacht. Ook is er veel aandacht voor wat certificatie en visitatie de praktijk oplevert. 

Stel je vragen over certificatie en visitatie 

Een certificatie- of visitatietraject starten is best spannend. Vooral als je er nu misschien nog niet zo veel van af weet. Gelukkig hoef je niet wakker te liggen van vragen zoals: 

  • Hoeveel tijd ben ik er mee kwijt? 
  • Wat wordt er gevraagd van mij en mijn team? 
  • Ben ik er wel klaar voor? 

Tijdens het webinar is er namelijk voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan Gerrion Remijn (hoofdvisiteur van de KNMT) en Jojanneke Bolder (HKZ). Zij hebben ruime ervaring met beide trajecten en kunnen je precies vertellen hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

Exclusief en gratis voor KNMT leden

Het webinar is gratis en exclusief toegankelijk voor leden van de KNMT. Pak daarom je lidmaatschapsnummer er alvast bij: deze heb je nodig om je aan te melden.

Aanmelden voor het webinar

Wat is KNMT Visitatie?

Met KNMT Visitatie voor de mondzorg kun je op een vertrouwde en veilige manier reflecteren op het zorgverleningsproces. Zo'n inspirerende intercollegiale doorlichting geeft je een goed beeld van de praktijk. Je weet wat je kunt doen om van goed, beter te maken. Je voldoet bovendien aan één van de registratie-eisen van het KRT. Deelname aan visitatie kan een goede voorbereiding zijn om je praktijk in een later stadium te laten certificeren.

Meer informatie over visitatie

Wat is certificatie?

De focus bij certificatie ligt op het verbeteren en het lerend vermogen van de organisatie. En op de vraag of kritische processen en afspraken goed worden vastgelegd. Er wordt getoetst of de procedures een continu zorgniveau waarborgen en gericht zijn op verbetering, met andere woorden: of ze een goed kwaliteitsmanagementsysteem vormen.

Meer informatie over certificatie

Andere evenementen

08 december 2021
Online
10 december 2021
10 december 2021
BCN Utrecht
10 december 2021
Nieuwegein
11 december 2021
Utrecht
16 december 2021
Online