Sprekers zzp-dagGaston Hendriks

 

Gaston Hendriks is een deskundig en gedreven financieel planner. Realisatie van uw wensen en dromen is zijn drijfveer. Open, eerlijk en echt onafhankelijk zijn de basis voor zijn financiële advisering.

Aan de Universiteit van Amsterdam (UVA) heeft Gaston Hendriks zijn opleiding Master Financial Planning behaald en daarvoor was hij al ingeschreven bij het FFP. In dit register zijn uitsluitend gediplomeerde Financieel planners opgenomen, die ook jaarlijks hun permanente educatie volgen. Gaston Hendriks is FFP assessor bij Cito.

Hij weet wat er speelt binnen de financiële dienstverlening en heeft een ruime ervaring opgedaan in de zakelijke kredietverlening en private banking. Daarnaast is hij geschoold en ervaren op het gebied van financieel advies bij scheiding.

Gaston Hendriks is Financieel planner van het jaar 2016. In het juryrapport wordt hij geroemd om zijn begrijpelijke manier van communiceren. Hij toont op een toegankelijke wijze welke elementen belangrijk zijn voor een goede persoonlijke financiële strategie.

Ina Giessen

In 1997 richtte Ina Giessen haar eigen trainingsbureau 'Acts & Facts' op. Bij Acts komt creatie tot uiting door het voorbij gaan aan clichés of juist het gebruiken van clichés. Alles doen wat niet vanzelfsprekend is. Bij Facts staat de mens zelf centraal. Wij willen mensen in beweging zetten. Persoonlijke kwaliteiten worden gezien, praktische tools worden aangereikt. Ina Giessen is regelmatig betrokken bij trainingen van de KNMT in de KNMT Academy.

 

Annette van Ginkel

Annette van Ginkel is een ervaren communicatieprofessional en werkt met plezier aan het verbeteren van de (marketing)communicatiestrategie van een organisatie.

Haar skills als communicatie consultant combineert zij met coaching. Persoonlijk en in teams. Momenteel werkt zij als sr. Communicatieconsultant bij de VVAA. In alle opdrachten en projecten kijkt Annette verder dan alleen haar eigen vakgebied en ziet ze snel de bredere samenhang. Haar ruime werkervaring heeft ze opgedaan in verschillende branches. Ze is een actieve luisteraar en een open, enthousiast en kritisch sparringpartner voor collega’s, opdrachtgevers en vakgenoten.