100 euro korting op jaarcongres tijdens Dental Expo

10 maart 2016

Het jaarcongres van de KNMT staat in 2016 in het teken van ondernemen in de mondzorg. Het vindt plaats op vrijdag 24 juni in DeFabrique in Utrecht. Wie zich gedurende Dental Expo ervoor aanmeldt, krijgt een eenmalige beurskorting van 100 euro op het inschrijftarief.

Op het programma van het jaarcongres staan presentaties en workshops over alle ontwikkelingen in 2016 die van invloed zijn op het ondernemen als tandarts – of dat nu als praktijkhouder, zzp’er of tandarts in loondienst is. Zo zijn er masterclasses over praktijkvoering, BIG-herregistratie, de gevolgen van het verdwijnen van de VAR, samenwerking in de (mond)zorg, kwaliteit van de zorg en communicatie met de patiënt. Ook de gevolgen van de wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg (wkkgz) komen uitgebreid aan bod.

Binnenkort maakt de KNMT het complete programma bekend. Wie zich nu al durft aan te melden wordt beloond met 100 euro korting. Deze korting geldt alleen voor wie zich inschrijft tijdens de duur van de beurs Dental Expo, op 10, 11 of 12 maart. Daarna geldt voor vroegboekers een korting van 50 euro.

Over het KNMT Jaarcongres

Vrijdag 24 juni
9.00 – 17.00 uur (borrel tot 18.00 uur, daarna diner)
Locatie: DeFabrique, Utrecht
Tandarts en KNMT-lid*: 345 euro
Tandarts en/of geen KNMT-lid: 395 euro
*Mondzorgverleners uit het team van een KNMT-lid betalen ook 345 euro.

Meld u aan

Meld u aan voor het KNMT Jaarcongres 2016

Lees meer over: