16 mei Dag van het Tandvlees: doet u mee?

13 mei 2019

Donderdag 16 mei vindt de jaarlijkse Dag van het Tandvlees plaats. Op deze dag wordt extra aandacht bij de bevolking gevraagd voor het belang van een gezonde mond. Tandartsen kunnen hun praktijk deze dag open stellen voor een gratis screening van het tandvlees van patiënten.

Doel van de Dag van het Tandvlees is om de Nederlandse bevolking meer bekend te maken met parodontitis en daarmee het belang van een gezonde mond. Behalve de DPSI-screening wordt er tijdens het inloopspreekuur ook informatie gegeven over gingivitis en parodontitis aan patiënten.

Vraag promotiemateriaal op bij de NVvP

Tandartspraktijken kunnen zelf bepalen op welk moment van de dag ze een spreekuur houden en hoe lang deze duurt. Op de website van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) kunnen tandartsen promotiemateriaal opvragen en informatie om aan patiënten mee te geven.

Doet u mee aan de Dag van het Tandvlees?

Op de website van de NVvP worden per praktijk het tijdstip van het spreekuur en de gegevens van de betreffende praktijk aangegeven. Doet u mee aan de Dag van het Tandvlees? Geef dat dan hier door.

Tandartsbus in Amsterdam

De NVvP staat dit jaar met een tandartsbus van defensie op het Buikslotermeerpleinmarkt in Amsterdam. Voorbijgangers kunnen daar gratis hun tandvlees laten controleren. Vorig jaar stond deze tandartsbus in Den Haag. Bekijk de video om te zien hoe het er daar aan toe ging. 

Deze inhoud is geblokkeerd door uw cookie voorkeuren.

 

Total votes: 2

0 reacties op 16 mei Dag van het Tandvlees: doet u mee?