facebook

5 ZZP-tandartsen gekozen in Ledenraad

Hans
Scholten
1 minuut
Microfoon spreker
De Ledenraad van de KNMT is 5 ZZP-tandartsen rijker. Inge Henkens, Roelof Horlings, Gerrion Remijn, Joost de Waard en Hein van der Woerdt kregen van de 9 kandidaten de meeste stemmen van hun collega’s. In totaal zijn 235 geldige stemmen uitgebracht.

Afbeelding verwijderd.

Van links naar rechts: Inge Henkens, Roelof Horlings, Gerrion Remijn, Joost de Waard en Hein van der Woerdt

De afgelopen weken konden alle ZZP-tandartsen hun voorkeur uitspreken voor hun favoriete kandidaat. De vijf gekozen ZZP-leden voegen zich bij de 8 al bekende leden en nog 9 binnenkort te kiezen praktijkhoudende en gedifferentieerde tandartsen. In totaal telt de Ledenraad 24 afgevaardigden uit alle geledingen van de beroepsgroep.

De komst van de Ledenraad is een van de uitvloeisels van ‘KNMT 2.0’, het project dat een vernieuwingsslag van de vereniging als doel heeft. De Ledenraad en regio-bijeenkomsten vervangen het tot nu toe gebruikte systeem van verenigingsdemocratie met afdelingsvergaderingen en de Algemene Vergadering.

Doel van deze aanpassing van de verenigingsstructuur is om als vereniging slagvaardiger te kunnen opereren, met meer draagvlak en voeding vanuit de achterban. Zo kan de vereniging haar impact als belangenbehartiger van de beroepsgroep vergroten.

Meer weten?

Video: Bestuurslid Richard Kohsiek licht de komst van de Ledenraad toe

Of kijk op www.knmt.nl/ledenraad

*De komst van de Ledenraad is onder voorbehoud van goedkeuring daarvan door de Algemene Vergadering van 8 december 2017.

ledenraad

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen