facebook

Allesoverhetgebit.nl is vernieuwd

Profile picture for user Mariska de Beijer
Mariska
de
Beijer
1 minuut
Allesoverhetgebit
De patiëntenwebsite allesoverhetgebit.nl is vernieuwd en heeft een aantrekkelijker uiterlijk gekregen. Daarnaast is door aanpassing in het kleurgebruik het navigeren op de website makkelijker geworden.

Per maand wordt Allesoverhetgebit.nl 45.000 keer bezocht. Patiënten vinden op de website veel informatie over behandelingen en aandoeningen, maar ook over tarieven en de rekening of begroting. En mocht uw patiënt onverhoopt niet tevreden zijn, dan staan er tips over hoe ze met u in gesprek kunnen gaan.

Patiënten die een tandarts zoeken kunnen gebruik maken van de zoekfunctie op de website. Als u nog niet vermeld staat, regel dit dan snel en simpel. Deze service is uitsluitend voor KNMT-leden.

Om uw patiënten zelf te verwijzen naar de patiëntenwebsite is er promotiemateriaal beschikbaar.

Allesoverhetgebit.nl op Twitter

Volgt u @allesovergebit al? En tag ons gerust als u nieuws heeft over de praktijk waar u werkt of als u ander interessant mondzorgnieuws wilt delen.

Allesoverhetgebit.nl

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen