facebook

Allesoverhetgebit.nl lanceert voorlichtingsvideo's

Profile picture for user h.scholten@knmt.nl
Hans
Scholten
1 minuut
Flossen, rageren of stoken?
Allesoverhetgebit.nl lanceert een serie van 5 video's over de meestgezochte onderwerpen op de patiëntenwebsite over mondgezondheid. De eerste voorlichtingsvideo gaat over flossen, ragen en tandenstoken. KNMT-leden kunnen deze video vertonen op hun wachtkamerschermen of praktijkwebsite.

Daarnaast zijn er twee video’s over ‘Angst bij de tandarts’ en ‘Parodontitis’ en twee animaties waarin wordt uitgelegd hoe een kroon- en een wortelkanaalbehandeling verloopt.

De gekozen thema’s voor de video’s en animaties zijn de onderwerpen die patiënten het meest zoeken en bekijken op Allesoverhetgebit.nl.

Tandartsen kunnen patiënten bijvoorbeeld verwijzen naar de website zodat ze zich kunnen voorbereiden op een behandeling.

Alles over patiëntencommunicatie

Allesoverhetgebit.nl
angst
parodontitis
patiëntcommunicatie

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen