Als startende tandarts met extra korting naar Kickstart 2018?

01 mei 2018

Leden van de KNMT profiteren van extra korting op tickets voor het startersevent Kickstart 2018 dat georganiseerd wordt door de Startende Tandarts.com. Het event is dit jaar op 21 mei in Amsterdam en heeft het thema 'Are you ready for the next step?'

Met deze exclusieve korting voor KNMT-leden betalen studenten € 55 (in plaats van € 65) en tandartsen € 225  (in plaats van € 250). Je kunt gebruik maken van deze korting als je je inschrijft voor 14 mei en op het inschrijfformulier bij kortingscode je KNMT-lidmaatschapsnummer invult.
inschrijfformulier student
inschrijfformulier tandarts

Programma Kickstart 2018

Het programma start in Theater Amsterdam waar verschillende sprekers je meenemen door de gehele behandelflow van de patiënt. Verschillende zienswijzen worden besproken, vanuit zowel de moderne tandheelkunde als de academische wereld, met één gemeenschappelijk doel. Namelijk de beste zorg voor de patiënt. Daarna stappen de deelnemers op paradeschip DOCKS waar het dinerbuffet klaar staat. De avond wordt afgesloten met een spetterend feest in de SkyLounge van Hilton Amsterdam CS.

KNMT helpt studenten en starters op weg

De KNMT vindt het belangrijk dat beginnende tandartsen zo goed mogelijk op weg worden geholpen. Daarom is zij hoofdsponsor van het Kickstart 2018 event. Daarnaast helpt de KNMT startende tandartsen op weg met trainingen, adviezen en informatie. Bijvoorbeeld met handige checklists en een persoonlijk startersgesprek.

KNMT voor studenten
KNMT voor starters

Trap er niet in: 6 valkuilen voor startende tandartsen

Als je net bent afgestudeerd, dan sta je te trappelen om aan de slag te gaan als tandarts. Maar tegelijk zijn er onzekerheden. Wat komt er op me af? Waarmee moet ik rekening houden? Wat zijn valkuilen die ik moet vermijden? Het Nederlands Tandartsenblad legde deze vragen aan enkele starters voor.

Meer informatie over Kickstart 2018

Lees meer over:

0 reacties op Als startende tandarts met extra korting naar Kickstart 2018?