Als tandarts-vrijwilliger naar Latijns-Amerika?

18 april 2017
Tandarts bij Wereldouders

De stichting WereldOuders is op zoek naar tandartsen die tandheelkundig vrijwilligerswerk willen doen in Latijns Amerika. 

WereldOuders zoekt hulp voor haar familiehuizen in Peru, de Dominicaanse Republiek, El Salvador en Mexico. Er is daar grote behoefte aan tandartsen voor het behandelen van kinderen die in de huizen verblijven, en kinderen uit de buurt die er naar school gaan. De stichting zoekt afgestudeerde tandartsen die (alleen of met z’n tweeën) voor 1 tot 3 weken naar Latijns-Amerika willen afreizen om zich in te zetten voor deze kinderen.

De stichting WereldOuders maakt deel uit van een internationale organisatie met in negen landen in Latijns-Amerika familiehuizen waar thuisloze kinderen worden opgenomen die hier verzorging, liefde en een opleiding krijgen en daarmee kans op een betere toekomst. De huizen worden geleid door een lokale staf die wordt ondersteund door vrijwilligers, young professionals uit de fondsenwervende landen waaronder Nederland.

Voor meer informatie over WereldOuders kijk op www.wereldouders.nl. Vragen of meedoen? Mail naar margreet@wereldouders.nl.

Lees meer over: vrijwilligerswerk

0 reacties op Als tandarts-vrijwilliger naar Latijns-Amerika?