facebook

Bijgepraat op de Dag van de Buitenslands Gediplomeerde Tandarts

Profile picture for user h.scholten@knmt.nl
Hans
Scholten
1 minuut
Dbgt2019
Zo’n 65 buiten Nederland geboren en opgeleide tandartsen kwamen zaterdag 11 mei in Nieuwegein bijeen. Op de Dag van de Buitenslands Gediplomeerde Tandarts zijn ze bijgepraat over actuele ontwikkelingen in de mondzorg.

Nadat KNMT-bestuurder Henk Donker de dag had geopend waren er onder andere presentaties over op handen zijnde verplichte bij- en nascholing en een workshop crisismanagement in de mondzorgpraktijk. Andere onderwerpen die aan bod kwamen waren de bekostiging en financiering van de mondzorg, de nieuwe leergang 'Thuis in de Nederlandse mondzorg', omgaan met klachten en actuele ontwikkelingen in het gezondheidsrecht.

Daarnaast kregen de aanwezigen een talk over het bijhouden van een goed patiëntendossier – dat laatste mede op basis van een binnenkort te presenteren herziene richtlijn.

Tot slot werden de aanwezigen bijgepraat over nieuwe regelgeving die het werken als zzp’er in de mondzorg wel eens onder druk zou kunnen zetten en belangenbehartiging voor goede mondzorg.

Kom ook naar één van de speciale evenementen voor leden, zoals op vrijdag 23 november de ZZP-dag of zaterdag 14 december Praktijk Anno Nu (voor praktijkhouders en hun team). Een overzicht van alle KNMT-evenementen en -cursussen vindt u in de agenda.
buitenlands gediplomeerden
buitenlandse tandartsen
evenementen

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen