facebook

Bijna 90 procent declaraties tandartsen loopt via Vecozo

Profile picture for user Karel Gosselink
Karel
Gosselink
1 minuut
Vecozo
Ruim een kwart van de tandartsen (26 procent) maakt rechtstreeks gebruik van Vecozo om hun rekeningen te declareren. Daarnaast kiest 63 procent voor declareren via factoringbureaus, die ook met Vecozo werken. Dit blijkt uit recentelijk onderzoek  van zorgverzekeraar Menzis.

412 deelnemers aan onderzoek

Aan het onderzoek dat door onderzoeksbureau Motivaction in opdracht van Menzis werd uitgevoerd, namen in totaal 412 tandartsen deel. Naar voren kwam naar dat 13 procent hun rekeningen indient via Vecozo en 13 procent dit soms via Vecozo doet en soms rechtstreeks aan de patiënt. 9 procent van de tandartsen dient de rekening altijd rechtstreeks aan de patiënt. De grootste groep van 63 procent laat de declaraties via een factoringbureau verlopen. Deze bureaus maken  ook gebruik van Vecozo.

 

declaraties
zorgverzekeraars

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen