Compilatie Gênante Tanden voor wachtkamerscherm

02 november 2016

Het KNMT Fonds Mondgezondheid heeft compilatie gemaakt met hoogtepunten uit het tv-programma ‘Gênante Tanden’. Tandartspraktijken kunnen de compilatie desgewenst afspelen op hun wachtkamerschermen.

In Gênante Tanden worden mensen geholpen met ernstige problemen met hun mond.  Van de persoonlijke verhalen in het programma is nu een compilatie van 10 minuten gemaakt. De compilatie is hieronder te bekijken, verschijnt op KNMT Praktijkwebsites en is te downloaden ten behoeve van publicatie op tv-schermen in de wachtkamer.

Alles over patiëntcommunicatie

Het programma, dat eerder dit jaar werd uitgezonden door RTL4, is mede mogelijk gemaakt door het KNMT Fonds Mondgezondheid. Het fonds heeft tot doel om de kennis over de relatie tussen mondgezondheid en algehele gezondheid te vergroten. Het programma is opgenomen bij ACTA, de gezamenlijke tandheelkundefaculteit van UvA en VU in Amsterdam.

 

 

Voor downloads of het originele bestand, ga naar de compilatie op Vimeo en klik op de knop 'Download' midden/rechts onder de video en kies het formaat dat u wenst.

Lees meer over: patientencommunicatie

0 reacties op Compilatie Gênante Tanden voor wachtkamerscherm