facebook

Cursusaanbod KNMT Academy 2020 staat online

Profile picture for user Mariska de Beijer
Mariska
de
Beijer
1 minuut
Academy logo nieuwsbericht cursusaanbod 2020
Het cursusaanbod voor 2020 van de KNMT Academy staat online. Tandartsen en medewerkers uit het mondzorgteam kunnen zich nu aanmelden voor de praktische cursussen die het werken in de dagelijkse praktijk makkelijker maakt.

Nieuwe cursus over omgaan met grensoverschrijdend gedrag

Naast de vertrouwde cursussen zoals Praktijk op orde, Agendaplanning of Persoonlijk leiderschap, heeft de Academy ook nieuwe cursussen in 2020. Bijvoorbeeld de cursus Agressie de baas, waarin tandartsen, praktijkmanagers en teamleden leren om steviger in hun schoenen te staan bij grensoverschrijdend gedrag in de praktijk. 

Meer keus in nascholing voor radiologie om te voldoen aan nascholingseis

Naast de Opfriscursus Toezichthoudend medewerker stralingsbescherming tandheelkunde (basis), biedt de Academy nu ook de cursus Röntgendiagnostiek uitgelicht aan. Na het volgen van een van deze cursussen en met goed gevolg afronden van de online kennistoets Radiologie voldoen tandartsen aan de nascholingseis van 4 uur in 5 jaar die is vastgesteld in de richtlijn Tandheelkundige Radiologie.

KNMT Academy staat open voor alle tandartsen en het mondzorgteam

De Academy richt zich op alle aspecten die naast het tandheelkundig-medisch handelen een belangrijke rol spelen in de praktijk. Het aanbod van de Academy staat open voor leden en niet-leden van de KNMT. Voor startende en ervaren tandartsen, maar ook voor medewerkers uit het mondzorgteam. KNMT-leden betalen minder dan niet-leden. 

Naar het cursusaanbod 2020

bij- en nascholing
scholing

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen