facebook

CZ biedt tandartsen Zorgovereenkomst Tandprothetiek aan

Arjen
van
Driel
1 minuut
Gebit
Update 18-10: De KNMT heeft haar reactie op de overeenkomst opgesteld en adviseert u deze informatie te raadplegen alvorens een besluit te nemen of u de overeenkomst wel of niet wilt tekenen.

Lees de analyse van de KNMT

KNMT analyse CZ-Zorgovereenkomst tandprothetiek 2019 volgens de wet

In de Mededingingswet (MW) is bepaald dat organisaties zoals de KNMT niet collectief mogen onderhandelen met zorgverzekeraars over contracten en geen advies mogen geven om een aangeboden overeenkomst al dan niet te tekenen.
Door het duiden van de feitelijke inhoud van de overeenkomst, hoopt de KNMT dat leden een beter inzicht krijgen wat deze overeenkomst inhoudt en welke de rechten en plichten hiermee gemoeid zijn.

Bezwaar melden aan CZ en KNMT

Indien u bezwaar hebt tegen (onderdelen van) de overeenkomst verzoeken wij u die ook te melden aan CZ. Om inzicht te krijgen in wat de bezwaren zijn, verzoeken wij u het bericht aan CZ in cc aan de afdeling Ledenservice te sturen.

 

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen