facebook

CZ-overeenkomst 2019 ook voor partiële en frame-prothese

Profile picture for user Karel Gosselink
Karel
Gosselink
1 minuut
Prothese frame
De overeenkomst van zorgverzekeraar CZ voor tandprothetische zorg in 2019 voor tandartspraktijken geldt zowel voor de gehele conventionele prothese als voor de frameprothese en partiële prothese. Dit betekent dat de vergoeding van 90% van de maximum honorariumtarieven die CZ biedt, ook geldt voor de behandelingen die niet onder de aanspraken van de basisverzekering vallen.

Onduidelijkheid onder KNMT-leden

Uit signalen van KNMT-leden de afgelopen dagen is gebleken dat er onduidelijkheid  is over de vraag welke protheses nu wel of niet onder het CZ-beleid ten aanzien van de tandprothetische zorg in 2019 vallen .

KNMT-commentaar op overeenkomst

De KNMT heeft in haar commentaar op de overeenkomst onlangs beschreven welke zorg  onder de CZ-overeenkomst voor de tandprothetische zorg 2019 valt.

zorgovereenkomsten

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen