facebook

De toekomst van uw beroepsvereniging en de mondzorg, praat mee!

Arjen
van
Driel
2 minuten
Brainstorm kwaliteit
De KNMT organiseert in oktober een klankbordsessie en zoekt daarvoor leden. We willen daarin graag met u in gesprek over de actuele ontwikkelingen in de mondzorg, wat u daarin van de KNMT verwacht, en wat de KNMT als beroepsvereniging, in de toekomst kan ondernemen om u daarbij te ondersteunen.

Over de toekomst van de mondzorg en uw beroepsgroep

De mondzorgsector is volop in beweging, met als meest sprekende voorbeeld het experiment rond taakherschikking. Een experiment dat doet beseffen dat het belangrijk is dat tandartsen in ’the lead’ zijn en blijven als het gaat om de ontwikkelingen rond hun beroep.

Praat met ons mee!

We organiseren daarom in oktober een klankbordsessie, onder deskundige begeleiding. We willen daarin met leden in gesprek over de actuele ontwikkelingen in de mondzorg. Ontwikkelingen die we niet op ons moeten laten afkomen, maar waar we mee aan de slag gaan. Aansluitend staat tijdens deze bijeenkomst de vraag centraal over wat de KNMT, als beroepsvereniging, kan ondernemen om dichter te komen bij wat u van uw ons verwacht en u daarbij te ondersteunen.

Wie zoeken we: u

Enthousiaste leden – zzp’ers, praktijkhouders, tandartsen in loondienst, tandarts-specialisten, studenten – die willen meepraten over de toekomst van de mondzorg en zo onze koers daarin voor de komende 7 jaar mede bepalen.

Mede aan de hand van alle input wordt een concept meerjarenplan 2019 – 2025 opgesteld. Dat wordt in december 2018 aan de KNMT-ledenraad aangeboden.

Wanneer komen we bij elkaar

De klankbordsessie vindt plaats op:

  • op maandag 29 oktober

De sessie vindt plaats in Utrecht in het pand waar de KNMT zit. De sessie – inclusief broodjes en drinken – duurt van 18.00 tot 21.00 uur.

Wat we bieden

  • Een boeiende avond met collega’s;

  • inclusief broodjes en drinken;

  • een reis- en vacatievergoeding en

  • KRT-punten voor ‘het bijwonen van een centrale bijeenkomst.

Deelnemer worden

Lijkt u het leuk om mee te discussiëren?

Word deelnemer: meld u aan

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen