facebook

Doe mee aan verkiezing Tandartspraktijk van het Jaar!

Profile picture for user Evert Berkel
Evert
Berkel
1 minuut
Kroon
De inschrijving voor de verkiezing van de Tandartspraktijk van het Jaar staat nog open tot 15 oktober, maar inmiddels hebben zich al tientallen praktijken voor de editie van 2020 aangemeld. De KNMT steunt het initiatief en levert met Josef Bruers, hoofd van de KNMT-afdeling Onderzoek, een van de juryleden.

Met de verkiezing, een initiatief van Arseus Dental, Vertimart, Edin Dental Academy, Henry Schein, Dental Tribune Nederland en Infomedics, wordt niet alleen de winnaar positief op de kaart gezet, maar ook de Nederlandse mondzorg. 

Positieve publiciteit

Dat laatste is ook is ook nadrukkelijk de intentie van de initiatiefnemende partijen. De verkiezing zorgt voor positieve publiciteit en draagt hiermee bij aan het imago van de tandheelkunde in het algemeen. Bij de deelnemende praktijken komt een proces van verbetering en innovatie op gang, is de ervaring van eerdere deelnemers

Aanmelden kan nog

Uw praktijk ook aanmelden? Dat kan tot 15 oktober 2019.

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen