Doneer uw tandengoud aan het Rode Kruis

09 augustus 2018

Wat doet u met het tandengoud van uw patiënten? Zonde als het in een laatje ligt te verstoffen. U kunt er ook een goed doel me steunen, bijvoorbeeld het Rode Kruis, dat hiervoor het Gouden Kronen Plan in het leven heeft geroepen.

Het geld dat een gouden kroon opbrengt, gaat naar kwetsbare kinderen op het Filipijnse eiland Cebu. Keer op keer worden zij getroffen door verwoestende overstromingen en orkanen. Zij kunnen zich hier moeilijk tegen wapenen. Met de opbrengst van de gouden kronen, helpen hulpverleners van het Rode Kruis op twee manieren in Cebu om levens te redden:

1.  Ze trainen speciale teams om tijdens een ramp direct in actie te komen.

2.  Na een ramp helpen ze de lokale bevolking om een epidemie te voorkomen door toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen te verbeteren.

Help mee en doneer uw tandengoud

Met de steun van meer dan 300 tandartspraktijken in Nederland kon het Rode Kruis vorig jaar in vier van de tien sloppenwijken in Cebu haar project starten. Hoe u kunt helpen? Het werkt heel simpel: het enige dat u hoeft te doen is het tandengoud opsturen naar het Rode Kruis in een envelop.

Klik hier om uw praktijk aan te melden.

Deze inhoud is geblokkeerd door uw cookie voorkeuren.

 

0 reacties op Doneer uw tandengoud aan het Rode Kruis