facebook

Duur 30-procentregeling verkort

Profile picture for user Evert Berkel
Evert
Berkel
1 minuut
Update duur 30 procentregeling
De regering heeft eind april besloten om de duur van de 30-procentregeling te verkorten van 8 naar 5 jaar.

De verkorting, die ook voor bestaande situaties van toepassing zal zijn, gaat in per 1 januari 2019. Voor ingekomen werknemers die op deze datum al vijf jaar of langer van de regeling gebruikmaken, eindigt deze dan direct.

De 30-procentregeling is een uitvloeisel van Wet op de loonbelasting 1964. Hij maakt het mogelijk dat werkgevers de extra kosten vergoeden die werknemers die tijdelijk in het buitenland verblijven, in het kader van hun dienstbetrekking maken.

Dat geldt voor Nederlandse werknemers in het buitenland en voor buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland komen werken. De werkgever kan er overigens ook voor kiezen de daadwerkelijk gemaakte kosten te vergoeden, maar dat is administratief nogal bewerkelijk.

Meer informatie over het inkorten van de 30-procentregeling: h.korver@knmt.nl.

buitenlands gediplomeerden
buitenlandse tandartsen

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen